HCL.HR

Ekspanzija za Maneater vodi nas u lov na širitelje zavjera

Stjepan Fikter 14.07.2021.   •   2 komentara


Ovog ljeta evoluirani morski pas neće mirovati nego ide u novu regiju kako bi otkrio istinu o teorijama zavjera i pri tome još malo prožvakao i izlupao što starih što novih protivnika.

Iako Maneater nije očarao kritiku, a ni publiku previše, to ne znači kako igra nije postigla nikakav uspjeh. Ispada kako je ipak morski pas skupio dovoljno veliku publiku jer nam 31. 8. stiže ekspanzija Truth Quest na sve platforme na kojima je bazna igra dostupna.

Ovaj lov na istinu odvest će morskog psa u novu regiju Port Clovis koja skriva mračne zavjere, a na nama će biti da ih otkrijemo. Osim nove regije imat ćemo set novih evolucija kao i pet novih evolucija organa uz podizanje maksimalnog levela na 40. Bit će tu još novih “uber” predatora kao i ostatka divljeg života, novih vojnih protivnika kao i dva dodatna tipa zadataka.

Cijena Truth Quest ekspanzije iznosit će 14,99 eura, a treba naglasiti kako to neće biti samostalna ekspanzija nego će tražiti originalni Maneater. Stoga ako ovog ljeta nećete na more, imate priliku okupati se u novoj regiji kao evoluirani morski pas.

Komentari (2)

  • MaliMicek

    14.07.2021 - 21:30

    Trailer cita Jerry iz Rick & Morty 😀

  • SonOfZeus

    14.07.2021 - 22:32

    Napokon ću antivaxere probavljati za unlockanje achievementa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?