HCL.HR

Mario Strikers: Battle League demonstrirao brutalnost kroz četiri nova videa

Josip Klanfar 24.05.2022.   •   2 komentara


Da će idući mjesec u Nintendovom stožeru biti u znaku brutalnog nogometa, znali smo i ranije, ali sada imamo četiri nova videa koji nam potvrđuju koliko će biti zabavan.

Po završetku gledanja nogometne sezone, nastavljali bismo s igranjem one virtualne. Tako je bar do sada funkcionirao svijet s FIFA i PES igrama, ali od idućeg mjeseca, točnije 10. 6. ćemo imati priliku zaigrati i nešto brutalniju verziju nogometa uz Mario Strikers: Battle League. I prije smo znali kako će to biti u manjoj mjeri pravi nogomet, a u većoj brutalno fauliranje i nemogući udarci, a sad nam je to potvrdio i sam Nintendo uz četiri nova videa.

Iako su prva dva slična, vidimo da Mario i Peach uživaju i mislim da je to jedini prikaz uživanja jer prema viđenom, ovo je sve samo ne uživanje. Osim toga, imamo priliku vidjeti i animacije likova i kako će sve to skupa biti kaotično.

Ovdje vidimo i kakvu ulogu će imati i specijalni napadi koji se nazivaju Hyper Strikes, te izvedbu istih od strane Maria i Yoshija. Zadnji video je više fokusiran na same likove i koliko ćemo moći utjecati na njihovu statistiku dodavanjem različite opreme, što nam daje do znanja da će biti i taktiziranja.

Sve u svemu, jedva čekamo vidjeti ovaj kaos na djelu, a vi nam javite u komentarima kako vam se sve to skupa čini.

Komentari (2)

  • Goran1234

    24.05.2022 - 09:04

    Ovo se čeka.Zabava garantirana.

  • Klaudio89

    24.05.2022 - 22:52

    djeluje mi otkačeno,nebi bilo loše to probati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?