HCL.HR

Marvel Snap je brza kartaška igra od bivšeg redatelja Hearthstonea

Zoran Žalac 19.05.2022.   •   0 komentara


Novi studio pod vodstvom bivšeg Blizzardovca Bena Brodea otkrio je svoju prvu igru – Marvel Snap. Radi se tu o 1v1 kartaško-kolekcionarskoj igri s Marvelovim stripovskim junacima i negativcima.

Evo nečega čemu se *možda* niste nadali – bivši redatelj Hearthstonea, Ben Brode, radi na novoj kartaškoj igri u Marvelovom univerzumu. Igra je upravo predstavljena kao Marvel Snap, free-to-play naslov s kompetitivnim gameplayem i kolekcionarskim segmentom. Kartanje s Marvelovim stripovskim junacima bit će 1v1 formata i developeri ga opisuju kao najbrže kartanje do sada – s mečevima koji će trajati oko tri minute.

Ideja je pomalo neobična jer igrač i njegov suparnik povlače poteze istovremeno. U svakom špilu naći će se po 12 karata, a cilj mečeva bit će osvojiti što više Cosmic kocki kroz tri runde. Svaka runda igrat će se na različitoj lokaciji (bit će ih ukupno 50) i svaka će lokacija imati neke svoje specifičnosti. Pobjednik meča je onaj koji uspije osvojiti dvije lokacije, odnosno runde.

Po lansiranju igre bit će dostupno 150 različitih karata s herojima, zlikovcima i sl. Za sada su potvrđeni Captain America, Spider-Man, Hulk, Professor X, Scarlet Witch, Shang-chi, Gamora, Venom, Mysterio, Ghost Rider, Captain Marvel i dr. Neki će likovi imati više varijacija, a s vremenom će se postava karata proširivati.

Potvrđeno je kako će se sve karte u igri moći osvojiti bez trošenja novca. Marvel’s Snap u razvoju je za PC i mobilne uređaje (Android, iOS), s time da će PC verzija biti u early accessu kad mobilna verzija bude globalno dostupna kasnije ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?