HCL.HR

Mass Effect: Andromeda dijeli nove informacije putem tri screenshota

Petra Rukav 12.11.2016.   •   3 komentara


Nove slike iz Mass Effect: Andromede nas upoznaju s vozilo nazvanim Nomad, sustavom skeniranja kojeg ćemo se vjerojatno brzo zasititi i korištenje posebnih vatrenih vještina.

Na stranici Game Informera pojavila su se tri nova screenshota iz Mass Effect: Andromede. Osim što izgledaju prilično dobro, uz snimke smo dobili i neke detaljčiće o igri kojih ranije nismo bili svjesni.

uwffPPZ

Prvi od njih prikazuje novo vozilo za istraživanje planeta nazvano Nomad. Rečeno je da će biti poput Makoa iz prvog Mass Effecta samo s boljim kontrolama i bez napadačkog naoružanja. Na ovoj slici imamo priliku vidjeti dio planeta Elaadena, vrućeg i potpuno opcionalnog pustinjskog svijeta.

3o8xCEK

Sljedeća slika prikazuje lika koji iz ruke, ali vjerojatnije Omnitoola izbacuje mlaz vatre. Pošto će Andromeda imati fleksibilan sustav skillova naši Ryderi će moći naučiti bilo koju vještinu te neće biti ograničeni na jedno stablo napretka. Ova sposobnost unikatna je za Rydera kao Pathfindera što znači da će se ostali članovi držati tradicionalnih uloga.

Ngt0FHm

Posljednja prikazuje skeniranje okoliša i obližnjih likova. Istražujući univerzum Andromede osim živih bića moći će te skenirati i tehnologiju koja će otključavati različite codex entryje i otkrivati nove crafting blueprinte za oružja i armor.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!