HCL.HR

MediEvil 2 remake nije nemoguća misija

Zoran Žalac 04.02.2020.   •   4 komentara


Čini se da bi Sony mogao dati zeleno svjetlo i za preradu drugog dijela MediEvila, ako je vjerovati kompozitoru glazbe za prvu igru.

Prošle je godine MediEvil bio jedna od PS4 ekskluziva koje kritika nije prihvatila baš najbolje pa je prosjek ocjena na Metacriticu bio 67, što je tek za jedan bod više od MediEvil Resurrectiona koji je značajno lošija igra. Meni se moderna prerada starog klasika iznimno svidjela, a čini se kako nisam bio jedini. Sony nije podijelio rezultate prodaje, no skladatelj glazbe za igru Andrew Barnabas na Twitteru je poručio kako je netočno da igra nije bila uspješna.

Ili je možda poručio da nam stiže i prerada MediEvila 2?

U bilo kojem slučaju, čini se da Barnabas zna nešto što drugi ne znaju. Ne izgleda kao da mu je račun na Twitteru hakiran pa temeljem ovoga postoji minimalna šansa da bi MediEvil 2 mogao dobiti svoju preradu. Na kraju krajeva, najveći dio posla već je napravljen s preradom originala – kontrole, animacije likova, efekti – sve je to već modernizirano pa bi prerada nastavka bila jednostavniji posao.

Ako bi do ove najave i došlo, vjerojatnost je da bi se ista poklopila s dvadesetom obljetnicom od izlaska igre na prvoj PlayStation konzoli koja pada na 19. 4. 2020.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Daedalus

    04.02.2020 - 14:23

    igru za koju ste prije za ps1 morali izdvojiti neverojatnih 500 i nes stitno kn

    • KPsrna

      @Daedalus, 04.02.2020 - 15:36

      a za 20 godina ćemo imati remake red dead redemptiona 2, i onda ćeš moći fino napisati kako je to bila igra za koju si morao na ps4 izdvojiti nevjerojatnih 549,00 kn

    • Daedalus

      @KPsrna, 04.02.2020 - 17:33

      tesko da ce vec onda raditi remake-ove, dns se rade remakeovi klasika zato sto su fkt neki naslovi klasici, best of the best, djecu za 20 god ce boljet briga za klasike i odakle je cijeli gaming poceo, vec sada ih boli, moje misljenje…

  • Sayan

    04.02.2020 - 21:26

    To mi je malo preniska ocjena,igra he vrhunska.Bilo bi dobro da prerade i drugi dio koji mi je bio za mrvicu bolji od prvog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?