HCL.HR

Mighty No. 9 ima potvrđen datum izlaska, najozbiljnije

Stjepan Fikter 03.05.2016.   •   2 komentara


Čekanje na izlazak spiritualnog nasljednika Mega Mana bliži se kraju budući da su se developeri oglasili kako je novo postavljeni datum izlaska zapisan u kamenu što znači – nema više odgoda.

mighty--no-9-release-date

Napokon je potvrđeno – Mighty No. 9 igramo od 24.06. na Starome kontinentu i to na svim najavljenim platformama (PC, Mac, Linux, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U) osim prijenosnih konzola.

Razvojni studio Comcept službeno se oglasio riječima: “Najavljeni datum izlaska zapisan je u kamenu i više neće biti odgoda za izlazak igre”. Budući da je igra ušla u gold fazu zbilja se nadamo da će na najavljeni datum spiritualni nasljednik Mega Mana završiti u rukama igrača i na policama virtualnih trgovina.

Za one koji su zaboravili, nakon uspješne Kickstarter kampanje, Mighty No. 9 trebao je prvobitno ugledati svjetlo dana u jesen prošle godine, da bi zatim uslijedile dodatne dvije odgode što se naravno nije svidjelo mnogim fanovima.

Na žalost svih onih koji su se odlučili kontrolirati plavog junaka na Viti i 3DS-u, oni će se morati još strpjeti budući da za ove verzije još nije najavljen službeni datuma izlaska.

Komentari (2)

  • Grand theft Auto V

    04.05.2016 - 09:12

    Napokon, mislio sam da neće ni izaći.

  • Mixa

    04.05.2016 - 12:51

    Ovo mora biti odlicno! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?