HCL.HR

Mighty No. 9 ipak odgođen za 2016.

Zoran Žalac 05.08.2015.   •   1 komentara


Spiritualni nasljednik Mega Mana ipak nećemo zaigrati ni ove godine. Mighty No. 9 odgođen je do daljnjega zbog peglanja bugova.

Posljednjih dana nekoliko je izvora spominjalo moguću odgodu Kickstarter uspješnice Mighty No. 9. Developer je to demantirao sve do Gamescoma, kada je ipak potvrđeno da se igra odgađa za 2016. godinu. Kako je navedeno u obavijesti na Kickstarteru, igra je sadržajno gotova, ali joj je potrebno peglanje bugova vezanih uz online funkcije. Novi datum izlaska nije postavljen, no developer se nada da će sav posao dovršiti u prvom kvartalu iduće godine.

Odgoda ove igre došla je u fokus i zbog nedavnog fijaska s još jednom kampanjom na Kickstarteru. Tvorac igre Keiji Inafune najavio je tako novi projekt zvan Red Ash prije nego je dovršio Mighty No. 9, a taj je potez rezultirao gnjevom fanova.

Umjesto da zaradom od jedne igre financira razvoj druge, Infaune je pokušao izvući još novca na temelju uspjeha prijašnje kampanje, a to nije prošlo dobro kod publike. Kampanja za Red Ash nije bila uspješna, ali je, slučajno ili ne, igra ionako dobila financijsku podršku sa strane.

Komentari (1)

  • kenomax

    13.08.2015 - 09:56

    Zorane kako je ruka?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?