HCL.HR

Mortal Kombat 11 uvodi franšizu u vode modne osviještenosti

Hrvoje Smoljić 18.01.2019.   •   6 komentara


Mortal Kombat 11 donosi sustav u kojem ćemo osim kostima i opreme, na likovima moći promjeniti mnogobrojne druge detalje. Pa čak i način na koji neprijateljima lome lubanje.

Mortal Kombat 11 otkriven je široj javnosti i sa sobom donosi uistinu robustan sustav promjene izgleda likova. Injustice 2, prethodna igra NetherRealma već je imala sličan sustav, gdje smo se barbika igrali s likovima iz DC stripova. Doduše ovdje je on značajno proširen pa igračima pruža još neke mogućnosti.

Osim izgleda samih likova, moći ćete promjeniti i njihove animacije na početku i kraju svake borbe, ali i njihove fatality i brutality poteze. Također se čini kako ćete moći izmjeniti poteze likova da budu više nalik nekim njihovim verzijama iz prethodnih MK igara. Tu je i mogućnost da do nešto sitnijih detalja promjenite ponašanje računalno upravljanih protivnika.

Iako detalji nisu poznati,  čini se kako svaki komad opreme ima mogućnost da mu se dodaju tri proširenja. Hoće li ista utjecati na vještine likova ili njihove napadačke i obrambene mogućnosti – ostaje za vidjeti, ali ćemo vas o novim saznanjima svakako izvijestiti. Kako čitav sustav izgleda, pogledajte u videu:

Označeno sa:

Komentari (6)

  • SweeX

    18.01.2019 - 12:30

    Nisam koristio ovo u Injusticu 2 skoro nikako ali ovdje djeluje veoma zanimljivo i detaljno odradjeno…

  • KPsrna

    18.01.2019 - 16:11

    odlično izgleda, konačno nešto novo u fight gamingu, dosad mi je iskreno i tekken i injustice i dragonball te ostale takve borilačke igre izgledale sve više manje na isti kalup.. kak su open world igre postale sve detaljnije, očito se i tu ide u tom smjeru… novi smjer se vodi u tome da igrač se uživi u to slaganje karaktera, da dobi osjećaj da je njegov lik jedinstven i s vremenom priraste srcu… to mi se desilo RDR2, u desnoj ruci zlatni revolver, iz futrolice se sjaji, na leđima srebrna snajperica, a na glavi od rakuna hat.. kak neš ovisan o igrici dok se nebres nadivit liku svojem…

  • Serpico

    18.01.2019 - 16:14

    Ed Boon mi je uvek nekako bio ljiga. Fali John Tobias i njegov dizajn

  • Milakche

    18.01.2019 - 18:12

    Njusim mikrotransakcije.

    • vragec25cro

      @Milakche, 18.01.2019 - 22:40

      Baš sam to mislio i ja napisati 🙂

  • lliquid_

    18.01.2019 - 22:38

    Moguce da ce onda doc DLC u kojem ce bit Kardashian familiy kao new likovi phah

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?