HCL.HR

Nadolazeći Gears 5 novim se trailerima hvali svojim kooperativnim Escape modom koji ima čak i level editor

Hrvoje Smoljić 09.08.2019.   •   2 komentara


Microsoft i The Coalition su se raspištoljili u marketinškom smislu te nam donose čak tri trailera za Gears 5 od kojih se dva fokusiraju na samu igru, a jedan na posebno, ograničeno izdanje Xbox konzole.

Od izlaska najnovijeg nastavka testosteronom nabijene pucačine Gears 5 dijeli nas tek mjesec dana. U skladu s tim, Microsoft i proizvođač The Coalition su nas odlučili počastiti s čak tri trailera od kojih se dva fokusiraju na Escape kooperativni multiplayer mod. Radi se tu o modu koji tri igrača baca u neprijateljsku “košnicu” kojima je zadatak na zadane lokacije postaviti bombe i pobjeći prije nego ih preplavi mnoštvo neprijatelja.

U tom će modu igra na raspolaganje igračima dati nekoliko klasno podjeljenih likova gdje svaki od njih ima različite i korisne vještine. Uz odabir oružja, naglasak bi trebao biti na timskom radu budući da mnoge od vještina imaju sinergijski učinak, a mnoge od njih aktivno će liječiti suborce ili im obnavljati količinu municije. Igru je moguće otežati brojnim modifikatorima, a uz mod dolazi čak i iznimno detaljan level editor.

Poput nešto nabrijanijeg Mario Makera, igrači će s Map Builderom imati priliku odrediti izgled i layout čitavih levela. Pri tome će također moći odlučiti s kojim i koliko neprijatelja ih napučiti te odrediti sve interesne točke poput lokacija s novim oružjima ili mjestima gdje treba postaviti bombe. Naravno, levele će moći zatim učitati na servere gdje će ih i drugi igrači moći isprobati i postaviti rekord za najbolje vrijeme prelaska.

Da ne ostane sve na virtualnom, odlučili su nam i otkriti kako izgleda te raspakirati ograničeno izdanje Gears 5 Xbox One X konzole. Pa eto, i to je nešto za razmotriti ako želite da vam konzola izgleda kao da ima rupu u obliku Gears logotipa.

Komentari (2)

  • vragec25cro

    09.08.2019 - 14:01

    Kad ono kod nas ne¢e biti ove limitirane konzole 🙁

  • Mixa

    09.08.2019 - 14:40

    Igra ce biti BOMBA!!! 😀 Escape mod deluje dosta zanimljiv, kao i ovaj map editor. Ovo limitirano izdanje Xbox One X konzole je prica za sebe… Fenomenalno izgleda! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?