HCL.HR

Najavljen Carmageddon: Max Damage, ako je ikoga više briga

Zoran Žalac 22.02.2016.   •   1 komentara


U produkciji je novi nastavak nekad popularnog serijala Carmageddon kojim se njegov developer planira iskupiti za promašaj zvan Carmageddon: Reincarnation.

carmageddon-max

Prošle godine na PC-u je izašao Carmageddon Reincarnation i bacio ljagu na nekad popularan serijal kaotičnog utrkivanja gdje je gaženje civila važnije nego samo utrkivanje. Igri nije pomogla ni godina dana u Early Access programu, no ime je očito učinilo svoje – developer Stainless Games zaradio je dovoljno novca od prodaje za izradu nastavka.

Taj nastavak danas je najavljen kao Carmageddon: Max Damage, a osim na PC platformi sijat će kaos i na PS4 / XBO konzolama. Max Damage donijet će 30 vozila koja će se moći nadograđivati i modificirati po volji, 10 otvorenih mapa za istraživanje, preko 90 power-up nadogradnji, mod karijere sa šest različitih vrsta natjecanja te multiplayer sa četiri moda.

Zanimljivo je kako će igra biti besplatna na PC-u, ali samo onima koji su kupili Reincarnation (i nisu zatražili povrat novca za njega). Lijepa gesta, no ljepše od nje bilo bi to da ova igra zapravo bude igriva.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Gregor Stojev

    22.02.2016 - 22:58

    To im je prilično jeftin trik, ponovo izdati istu igru pod drugim nazivom, samo ovoga puta sa svim optimizacijama koje su podešavali u zadnjih godinu dana u nadi da će nova runda recenzija malo ipak biti više pozitivnija, jer eto patchevi i fixevi se ne recenziraju, ali “novi nastavak” bude. U traileru se vidi da je to 99% Reincarnationa, sa svim istim vozilima i mapama, plus onaj kamion kojeg su najavljivali kao patch za Reincarnation, mapa u pustinji i par novih pješaka. Actually mislim da je Reincarnation i dobio novu mapu prije par mjeseci, samo nisam siguran jel to bila ta pustinja ili nije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?