HCL.HR

Najavljen FUT Draft mod za FIFA 16

Zoran Žalac 05.08.2015.   •   3 komentara


Igrači će od sada zaobilaznim putem moći zaigrati s vrhunskim igračima u FIFA Ultimate Teamu uz novi Draft mod.

FIFA Ultimate Team svakako je najzanimljiviji mod FIFA igara, ali istovremeno i najzahtjevniji jer da biste dobili dobre igrače trebate uložiti dosta svog vremena – ili čak novca. U Fifi 16 to će se donekle promijeniti uvođenjem Draft moda.

Isti će omogućiti da nasumično slažemo svoj ultimativni tim biranjem između pet ponuđenih igrača za svaku poziciju. Igrači će biti nasumično odabrani, tako da možemo isprobati i najbolje bez da ih zapravo imamo u svom timu. Sa istim Draft timom moći će se odigrati najviše četiri meča, a pobjeda u svakome od njih donosi nagradu.

Ipak, da bi se koristio Draft mod potrebno je izdvojiti 15 tisuća novčića, 300 FIFA bodova ili 1 Draft Token koji se može osvojiti u FUT paketićima. Dobra vijest je da čak i ako odmah izgubite u prvom meču, svejedno dobivate nagradu u iznosu cijene koju ste platili za upad u Draft.

Od ostalih noviteta za Fifu 16, EA Sports je na Gamescomu otkrio da u Career mod stižu pred sezonski turniri i novi sustav treniranja mladih igrača. Unaprjeđene su i proslave golova koje sada mogu biti kontekstualne – npr. možete otrčati do klupe kako biste gol proslavili s trenerom i drugim igračima, ili možete otrčati prema TV kameri.

Komentari (3)

  • adycro

    05.08.2015 - 12:28

    Cini se da su se odlucili za ipak malo vise noviteta, FIFU 15 sam preskocio radi PC Konfiguracije ova ide na preorder ^^

    • movie

      @adycro, 06.08.2015 - 08:40

      Pa zar nije rečeno na prije koji mjesec da fifa ne donosi ništa novog? Kak sad?

    • redhillunited

      @adycro, 06.08.2015 - 14:26

      @movie bolje da nisi ni napisao taj komentar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?