HCL.HR

Najavljen je Haunted House Renovator, od kućnih majstora iz PlayWaya

Zoran Žalac 31.03.2023.   •   3 komentara


Što dobijete kad spojite House Flippera s horor igrom? Ekipa PlayWaya ima odgovor, no možda niste sasvim spremni da ga čujete.

Bio sam neko vrijeme odsutan, a ekipa koja me mijenjala nije vodila računa da svakog ponedjeljka ili utorka izvijesti o novim pothvatima izdavačke kuće PlayWay. Ostali ste tako zakinuti za Doge Simulator, Beer Factory i slične tvorevine. Tek je Igor držao do tradicije snimajući Contraband Police, također jednu od kreacija PlayWaya.

Sad kad sam se vratio, imao sam što i vidjeti – PlayWay najavio novu verziju House Flippera s horor zapletom. Zove se Haunted House Renovator, a u igri je cilj da u okviru budžeta što bolje sredite ukletu kuću kako biste ju potom prodali i ostvarili zaradu. To uključuje ribanje krvavih mrlja, hvatanje duhova usisavačem (Luigijevim stilom), skrivanje kostura pomoću ormara i sl.

Kao i obično kod PlayWayevih igara, velom misterija obavijen je datum izlaska, a ni platforme baš nisu poznate. Osim što će igra sigurno biti dostupna na PC-ju, a Igor se već mentalno priprema za to.

Komentari (3)

  • Bronson

    31.03.2023 - 16:40

    Meni je fascinatno kakve sve budalastine smisljaju od kojih neke stvarno i izadju, verovatno su poceli da se takmice koja ce vise Igora da fascinira nema druge.. Samo odakle im vise ideja covece 😂

  • PppPP

    31.03.2023 - 16:57

    ja sam uvjeren da ova smećenca rade samo za igora

  • ajdin_sa

    31.03.2023 - 21:52

    Najjači su ovi iz playwaya 🤣🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?