HCL.HR

Najavljen je Starpoint Gemini 3, novi nastavak svemirskog serijala domaće radionice

Zoran Žalac 21.02.2019.   •   1 komentara


Zagrebački studio LGM Games službeno je najavio novi nastavak Starpoint Geminija koji nam stiže tijekom 2019. godine.

Sredinom prošle godine doznali smo kako domaći studio LGM Games radi na igri Starpoint Gemini 3, a sada smo dočekali i službeno predstavljanje iste. Ovaj akcijski RPG naslov svemirske tematike smjestit će nas u pilotsku kabinu svemirskog pustolova Jonathana Bolda i lansirati nas u istraživanje novih planetarnih sustava.

U širokim svemirskim prostranstvima Starpoint Geminija 3 po prvi put ćemo vidjeti likove koji su animirani u 3D-u, izmijeniti s njima životne mudrosti i popiti si čašicu ili dvije u društvu mutnih likova koji obitavaju po svemirskim krčmama.

Jedan od glavnih noviteta Starpoint Geminija 3 bit će upravljanje dronom pomoću digitalne svijesti ADAH. Dronom ćemo rješavati zadatke izvan broda, a samim brodom sudjelovat ćemo u dinamičnim svemirskim bitkama.

Starpoint Gemini 3 za sada je najavljen za PC (Steam), a trebao bi postati dostupan nekad tijekom ove godine. Prije toga ćemo na službenom YouTube kanalu moći pratiti razvoj same igre kroz serijal video dnevnika. No, za sada bacite pogled na prvi trailer kojim je igra i najavljena.

Komentari (1)

  • vet

    22.02.2019 - 14:20

    Vrijedi pratiti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?