HCL.HR

Najavljen Styx: Shards of Darkness

Zoran Žalac 15.10.2015.   •   3 komentara


U izradi je nastavak osrednjeg Styx: Master of Shadowsa, a obećava nam, kao i svaki nastavak – više svega, ali i zaokruženiji proizvod zahvaljujući novom pokretaču i većem budžetu za igru.

Francuski tim Cyanide Studio najavio je kako radi na nastavku prošlogodišnjeg Styxa, stealth igre koju su pretplatnici PS Plusa nedavno mogli zaigrati besplatno. Nastavak zvan Styx: Shards of Darkness obećava dorađeniji gameplay. Styx će dobiti niz novih vještina poput penjanja po užetu ili spuštanja po žicama, vidjet ćemo nove vrste neprijatelja i nekoliko različitih područja na kojima će se misije odvijati.

Prvo takvo bit će Korangar, grad mračnih vilenjaka u kojemu će Styx otkriti kako su se Vilenjaci i Patuljci udružili protiv njegove goblinske rase. Igru će pokretati Unreal Engine 4 pa se nadamo i nekim solidnim vizualima, te možda malo boljoj priči s obzirom da developer ističe kako je za nastavak uspio rezervirati znatno veći budžet nego što je imao za izradu originala.

Komentari (3)

  • kmarkecGamer

    15.10.2015 - 10:27

    styx master of shadows me ugodno iznenadio pa se veselim nastavku 🙂 ZA ONE KOJI SU PRESLI IGRU : zar ne umre styx na kraju master of shadowsa? jer me zanima kako ce se onda prica u igri odvijat

  • pesek32

    @LovroKiller, 15.10.2015 - 12:24

    Možda je prequel.

  • aspirant

    @LovroKiller, 17.10.2015 - 11:17

    "Pravi" Styx umre, naš Styx s kojim smo odigrali cijelu igru preživi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?