HCL.HR

Najavljena off-road igra Gravel, obećava prljavu ljepotu

Zoran Žalac 03.03.2017.   •   5 komentara


Tvorci igara Ride 2 i Sebastien Loeb Rally Evo predstavili su svoj novi naslov zvan Gravel kojega najavljuju kao najambiciozniju off-road igru do sada.

gravel

Budete li ovoga ljeta imali potrebu za prljavim stvarima, dobro je znati da developer Milestone priprema igru off-road utrkivanja zvanu Gravel. Prašinu i blato vizualizirat će uz pomoć Unreal Enginea 4, a igračima će ponuditi četiri različita moda natjecanja za slavu.

Wild Rush odvest će vozače na utrke po divljim lokacijama, dok će Cross Country ponuditi otvorene mape za istraživanje i osvajanje. Speed Cross odvijat će se na stvarnim stazama, a Stadium Circuit bit će tu za izvođenje spektakularnih skokova u arenama.

Tvorci igre kažu kako im je cilj napraviti najambiciozniji arkadni off-road naslov do sada te da se pri izradi fokusiraju na zabavu, kompetitivnost, brzinu i adrenalin. Unreal Engine 4 trebao bi im pomoći da ostvare viziju fotorealističnog prikaza terena kroz promjenjive vremenske uvjete u različitim dijelovima dana. Gravel izlazi ovoga ljeta za PC, PS4 te XBO.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?