HCL.HR

Naš 50. LoL Adria Open kup igra se ove subote, prijave otvorene!

Filip Marić 02.06.2016.   •   0 komentara


Podijelili smo preko 13 000 eura kroz sve dosadašnje LoL Adria Open turnire i ne planiramo stati na tome. Pridružite nam se i ove subote na novom online kupu i ugrabite te Riot Pointse.

esl-adria-open-LOL1

Nakon nešto više od godinu dana održavanja League of Legends turnira na novom, moderniziranom ESL webu, dogurali smo uspješno i do našeg jubilarnog, pedesetog po redu LoL Adria Opena! Hvala vam svima koji se svakog vikenda natječete na našim kupovima i tako pomažete formirati regionalnu LoL esports scenu i razviti kompetitivni duh među svim gamerima u regiji.

Inače, statistika koju vodimo kaže da smo od 50-ak turnira (uzimajući u obzir i mjesečna finala) podijelili preko 13 000 eura samo u Riot Points nagradama! A kao što znate, bilo je tu i vrijednih hardverskih nagrada od sponzora poput Logitecha i Acera. Nadamo se da ćemo se u narednim mjesecima i godinama družiti još više, jer to nam samo može donijeti još više boljih i većih nagrada.

MJESEČNO FINALE

Prošli vikend je završio zadnji kvalifikacijski turnir za finale LoL by Acer turnira petog mjeseca na kojem smo dobili osam najboljih ekipa u regiji. Njihov finalni okršaj u kojem se bore za vrijedne Acer Predator Gaming Headsete kreće već u ovu nedjelju, a sve to moći ćete popratiti uživo putem live streama na našem ESL Adria Twitch kanalu.

Prijenos kreće oko 16 sati pa nam se ne zaboravite pridružiti na streamu kako bi podržali svoj najdraži tim.

Novi LoL turnir ove subote

Ako se niste uspjeli kvalificirati za mjesečno finale petog mjeseca ne brinite, nova serija kupova je pred vratima. Novi LoL Adria Open se po dobrom starom običaju održava ove subote u 14 sati. Samo skupite ekipu od pet igrača iz Adria regije i spremni ste na pohod na nagrade!

Kako bi nastupili na subotnjem kupu, koji će biti prvi kvalifikacijski kup šestog mjeseca, sve što trebate je prijaviti se na ESL i Riot Events stranicu. Samo pratite linkove ispod i slobodno nam se obratite u komentarima ispod ako vam nešto nije jasno oko prijave za natjecanje.

LINK: Prijava za turnir na ESL-u
LINK: Prijava za turnir na Riot Events

GL & HF!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?