HCL.HR

Naši LoL kupovi nastavljaju se i u 6. mjesecu, prijavite se

Filip Marić 09.06.2016.   •   2 komentara


Naš novi League of Legends turnir otvoren za sve igrače iz regije je spreman za vaše prijave – igra se online ove subote, a u igri je nagradni fond pun Riot Pointsa. Prijavite se!

esl-adria-open-LOL1

Nakon burnog vikenda s dva turnira, od kojeg je jedan bio i veliki finalni okršaj petog mjeseca (snimka finala dolazi uskoro!), nastavljamo s našom serijom League of Legends Adria Open kupova i u ovom mjesecu.

Pedeset i prvi po redu LoL Adria Open kup igrat će se u ovu subotu od 14 sati. Prijave su otvorene za sve igrače iz naše ESL Adria regije, a za prijavu su vam potrebna samo četiri suigrača te račun na ESL stranici i spremni ste za natjecanje.

Novi sistem nagrada od strane Riot Gamesa od sada nagrađuje čak prvih osam timova s Riot Pointsima pa samim time imate i veće šanse da ugrabite jedan dio našeg nagradnog fonda!

GDJE SE IGRA I KAKO SE PRIJAVIM?

Primjetili smo da nekima od vas nije u potpunosti jasno kako se ovdje radi o online kupovima pa ćemo još jednom napomenuti – u svim našim online kupovima na ESL-u možete sudjelovati iz udubonosti vašeg doma, budući da se kompletno natjecanje odvija online. Prijave timova i bilježenje rezultata odvija se putem ESL-a, naravno. Za predstojeći LoL Adria Open koji se igra ove subote, prijaviti se stignete do 11.06. u 14 sati, a prijave se obavljaju na ESL-u, ali po novome i na Riot Events. Samo pratite oba linka priložena ispod i ispunite prijavu, a ako vam nešto nije jasno – slobodno nas pitajte u komentarima ovog članka.

LINK: Prijava na ESL-u
LINK: Prijava na Riot Events

LIVE STREAM

Kao i obično, sve naše LoL Adria Open turnire možete pratiti u prijenosima uživo na Twitchu, pa tako i ovaj subotnji. Ako niste uspjeli naći svoj tim i prijaviti se za natjecanje, popratite domaće ekipe i igrače u subotu od 16 sati na našem Twitch.tv/ESL_Adria kanalu, na kojem će Vas dočekati naš komentator Sa1na.

Komentari (2)

  • MrSkillzs

    09.06.2016 - 15:03

    Super stvar, pokusavam naći još 3 prijatelja pa se možda prijavimo.

    Planirate li nekad 1v1 turnir?

    • GoldCookiez

      @MrSkillzs, 10.06.2016 - 16:12

      1v1 turnire smo do sada orgaizirali jedino kada smo mogli osigurati hardware nagrade, jer Riot Games službeno ne podržava 1v1 natjecanja i na njima nemamo nikakvih nagrada u obliku Riot Pointsa ili IP boosta.

      Budemo probali organizirati i nekakav 1v1 turnir u bližoj budućnosti bez nagrada (osim ESL Premiuma), da vidimo koliki je odaziv igrača. Ako se pokaže da je odaziv dobar, možda i nastavimo sa takvim turnirima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?