HCL.HR

Nastavljen je rad na zadnjoj sezoni The Walking Dead avanture

Zoran Žalac 20.11.2018.   •   3 komentara


Iako je Telltale Games službeno gotov, njihova zadnja igra ipak će biti dovršena, a informacije o zadnje dvije epizode The Walking Deada očekujemo uskoro.

Proteklih mjeseci u tijeku je bila akcija spašavanja zadnje sezone Telltaleove avanture The Walking Dead. Za dovršetak igre, koja je stala na dvije od četiri planirane epizode, angažirana je tvrtka Skybound. Oni su pak željeli da na Walking Dead avanturu dovrše bivši zaposlenici Telltalea, zbog čega se cijela stvar malo odužila.

Ipak, sada doznajemo da su sve prepreke uklonjene te da je počeo rad na trećoj i četvrtoj epizodi zadnje sezone The Walking Deada. Više informacija o istima trebali bismo dobiti uskoro, a ako nas pitate – nije realistično da ćemo u 2018. vidjeti nastavak Clementinine priče.

Ipak, dobra je vijest da će nakon ovoga u prodaju biti vraćene i prethodne igre TWD serijala koje su iz digitalnih dućana uklonjene prošloga tjedna. Iz Skybounda također uvjeravaju sve kupce četvrte sezone TWD-a da preostale dvije epizode neće morati kupovati zasebno, tj. da će ih dobiti skroz besplatno.

Komentari (3)

  • Marosh

    20.11.2018 - 16:19

    To se znalo jos prije dva tjedna, i vise mozda, jer je bila hrpa videa o tome. Malcice kasnite 🙂

    • RATKO Skaljac

      @Marosh, 20.11.2018 - 17:40

      slažem se

    • Doctor_Stef

      @Marosh, 20.11.2018 - 23:42

      Znalo se to no ljudi su htjeli znati kad nastavljaju s radom tj. kad mogu očekivati nove epizode. Ne vole fanovi tapkati po mraku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?