HCL.HR

Negan iz The Walking Deada razbijat će likove iz Tekkena

Zoran Žalac 06.08.2018.   •   5 komentara


Otkriveno je drugo proširenje likova za Tekken 7 u sklopu kojega dolazi još jedan gostujući borac, ovoga puta iz The Walking Deada.

Tekken 7 do sada je dobio nekoliko interesantnih gostujućih likova, poput Akume iz Street Fightera ili Noctisa iz Final Fantasyja, no usudili bismo se reći da najzanimljiviji gost tek stiže. Riječ je o Neganu iz The Walking Dead serijala, zajedno s njegovom palicom zvanom Lucille.

Negan će u Tekken 7 doći u sklopu Season Passa 2, dakle kao plaćeni DLC, a kupci će uz njega dobiti još dva povratnička lika – Annu Williams te Leia Wulonga. Njihove poteze i modne neukuse možete vidjeti u donjem traileru, dok ćemo za Neganovu demonstraciju zamaha palicom ipak morati malo pričekati.

Komentari (5)

 • BONZO

  06.08.2018 - 12:18

  Kriminal je staviti Lei Wulonga pod DLC.

 • Negan

  06.08.2018 - 16:13

  Ne samo da naplaćuju likove iz originalne postave, nego su se sjetili ubaciti i lika iz serije koja je na izdisaju. Ironično, ali ja ću prvi reći da je TWD shit-fest i ako vam se sviđa serija tamo do otprilike pada zatvora, onda svakako bacite oko na strip. 😀

  • BONZO

   @Negan, 06.08.2018 - 19:02

   Ma meni je serije čisto preseravanje sa cliffhangerima na kraju sezone, loša karekterizacija likova, popunjavanje same sezone”tupim” epizodama… jednostavno loše.

 • MyWishIsToEndThisWorld

  06.08.2018 - 18:42

  Napokon Lei…baš me zanima kak će funkcionirati ovaj wall bounce.

 • PANZERFAUST

  06.08.2018 - 20:34

  Na ljestvici od 1 do walking dead. Koliko si propo?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?