HCL.HR

Neke stvari bit će izbačene iz Crash Bandicoot N.Sane Trilogyja za ostale platforme

Zoran Žalac 10.03.2018.   •   1 komentara


Activision je prilikom prebacivanja Crash Bandicoot N.Sane Trilogyja na PC, Xbox i Switch očito bio prisiljen ukloniti iz igre sve reference na originalne tvorce Crash serijala.

Originalna Crash Bandicoot trilogija nikada se nije pojavila izvan PlayStation platforme što će se promijeniti ovoga ljeta kada N.Sane Trilogy remaster stiže na PC, XBOX te Switch. U 99.9% stvari bit će ista igra kakvu smo prošle godine igrali na PlayStationu 4, no jedan djelić iste ipak će biti uklonjen iz nje.

Naime, otkriveno je kako će u nadolazećim verzijama biti uklonjena sva spominjanja i sve reference na razvojni tim Naughty Dog, inače tvorce Crash Bandicoot serijala. Naughty Dog je u vlasništvu Sony Interactive Entertainmenta, a kako je Sony sa Activisionom imao i dogovor o privremenoj ekskluzivnosti igre tako je ista imala nekoliko malih, ali zgodnih easter eggova.

Primjerice, u jednoj od uvodnih animacija moguće je uočiti sliku Nathana Drakea iz Uncharteda, a u jednom dijelu Coco gleda Uncharted 4 na laptopu. Takvi detalji promijenjeni su ili u potpunosti izostavljeni u nadolazećim verzijama, no radi se tek o sitnim detaljima koje inače ne bismo ni primjetili da nam netko nije skrenuo pozornost na njih.

Komentari (1)

  • 312AE

    10.03.2018 - 12:55

    Ma mogli su ostaviti i onda bi se te slike ljudima urezale u mozak i nastal bi New World PlayStation Order. Svi bi kupovali samo playstatione, koji bi trebal previše struje i onda bi to uništilo cjeli svijet. Poslje 1000 godišnje apokalipse, ljudi novoga svijeta pod viječnim pjeskom našla bi mistične relikte. A stara krezuba baba bi se derala visokim kreštavim glasom … Trokut, Krug, Kocka, X!!!! Joj,mamuran sam!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?