HCL.HR

Netko plaća 1000 dolara za 15 sati gledanja serije The Office

Lovro Maroševac 08.03.2020.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije, Zanimljivosti


Konstatno binge gledanje serija na Netflixu sada će se konačno isplatiti svima koji žele zaraditi nešto novaca.

The Office ove godine slavi 15 godina od emitiranja prve epizode. Davnog 24. 3. 2005. započelo je prikazivanje jedne od najpopularnijih serija ikada, a ista je završila 2013. godine. U devet sezona i 201 epizodi, Michael, Dwight i kompanija natjerali su nas da plačemo od smijeha te nam “ustupili” mnogobrojne predloške za meme.

Zbog skorašnje godišnjice emitiranja, Dish Network nudi 1000 dolara za gledanje svih sezona i epizoda The Officea, što sveukupno iznosi 15 sati. Budući da se nalazi na Netflixu i trenutno je najgledanija serija tamo, vjerujemo kako Dish neće imati težak put pronalaska gledatelja. Napomena je da se ne traži gledanje 15 sati u komadu, već se serija može pogledati u devet dana.

Također, postoji i mala zadaća koju će gledatelj(i) dobiti. Ovaj izrazito teški posao zahtijevat će praćenje određenih radnji likova. Na primjer – brojanje koliko puta je netko trepnuo ili bilježenje prepoznatljivog Stanleyjvog okretanja očima.

Ovo nije prvi puta da netko nudi novce za gledanje nečega. Prošle godine je CableTV tražio ljude da gledaju sve filmove iz Marvelovog filmskog univerzuma – i to zaredom. Na kraju ovog iscrpnog maratona pobjedniku je bilo isplaćeno 1000 dolara.

Prijave za binge gledanje The Officea traju do 16. 3. – još tjedan dana. Doduše, postoji caka koja će vam onemogućiti prijavu, ukoliko ste se ponadali nešto zaraditi. Ako niste stanovnik Sjedinjenih Američkih Država, ne možete se prijaviti.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Ferdinand2202

    09.03.2020 - 21:08

    Vec sam bio sav sretan da mogu odustat od skole i u 2 dana zaradit 1000$ .
    trebate “Ako niste stanovnik Sjedinjenih Američkih Država, ne možete se prijaviti.” stavit puno prije da se ne nadamo bez veze.

  • Ducktective

    10.03.2020 - 08:21

    Koji kreteni! Ja bih gledao 30 h za 500$, i uštedili bi 500$!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?