HCL.HR

Ni no Kuni 2 će imati multiplayer

Juraj Bevandić 17.06.2017.   •   1 komentara


Znali smo da će Ni no Kuni 2 uvelike promijeniti serijal novim mehanikama, ali nismo očekivali multiplayer koji je sada službeno potvrđen.

Ni no Kuni 2 multiplayer

Ako vas je Ni no Kuni 2 iznenadio novim akcijskim pristupom borbi, čekajte onda samo da čujete što je još novoga. Izdavači Bandai Namco su službeno intervjuirali predsjednika developera Level-5 kako bi nam ponudili uvid u brojne novitete, a on je otkrio da će igra imati multiplayer.

Nažalost, za razliku od ostalih pitanja, o multiplayeru se nije previše razvezao nego je samo rekao da će biti prisutan na razne načine. S obzirom da je Hino-san naglasio da je Ni no Kuni 2 u svojoj srži RPG igra te istaknuo stratešku važnost mijenjanja likova prilikom borbe, nekako sumnjamo da će nam se prijatelji pridružiti na bojnom polju ili možda da ćemo ih uopće sretati u igri.

Puno se doduše priča o građenju i razvijanju kraljevstva kao glavnom motivu, ali i glavnom gameplay elementu, pa imamo osjećaj da bi tu mogli nekako umiješati online multiplayer. No, možda smo u krivu, možda će nas Ni no Kuni 2 ponovno iznenaditi kooperativnom pričom ili nečime sličnim, ali što god da nam se sprema jedva čekamo otkriti.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • nikola65478

    17.06.2017 - 17:56

    Svida mi se graficki stil igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?