HCL.HR

Nije šala: Joker se dolazi tući u MultiVersus

Zoran Žalac 11.05.2024.   •   3 komentara


Batmanov žestoki protivnik Joker također će se naći u rosteru igrivih likova nadolazeće borilačke igre MultiVersus.

Borilačka igra MultiVersus priprema se za formalno lansiranje krajem ovog mjeseca (28. 5.), a uz likove koje smo već vidjeli tijekom prijašnjeg testiranja donijet će nam i neke dodatne borce. Prvi od njih je Batmanov žestoki neprijatelj, psihotični Joker.

Sam Joker se ovih dana pojavljuje u svemu i svačemu, tako da ovo nije neko iznenađenje. A vidjeli smo ga već u borilačkim igrama iz serijala Injustice.

Ipak, ovo pojavljivanje Jokera bit će posebno jer će mu glas posuditi glumac Mark Hamill, koji ga je glumio i u animiranim filmovima te u Arkham serijalu igara. Posebni dio je taj što je Hamill prije dvije godine izjavio kako više neće glumiti Jokera nakon što je umro glumac Kevin Conroy, koji je glumio Batmana. Ipak, Conroy je Batmanu posudio glas u MultiVersusu prije nego je preminuo, tako da će ovo biti zadnji proizvod u kojemu ćemo Conroya i Hamilla čuti u tandemu kao Batmana i Jokera.

Komentari (3)

  • kebbab

    11.05.2024 - 11:19

    Simpatičan trailer, ovo ću zaigrati svakako 28.5. samo se nadam da sad nece ponovo ukloniti igru jer je to Super Smash Bros za Microsoft i Sony.

  • 312AE

    11.05.2024 - 12:01

    Od svih tih Smash klonova mi niti jedan nije sjela,kak niti Smash radi Gameplaya osim PlayStationu Allstars Battle Royal-a jer nije imala totalno isti gameplay ko Smash. Više se fokusirao na punjenje bara i taktiku s finisherima,to se nekako dobro igralo.

  • f_152

    14.05.2024 - 08:55

    Odlicna je bila beta. Ovo sad izlazi ispolirano. Preporucujem!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?