HCL.HR

MultiVersus planira godišnji odmor, puna verzija stiže početkom iduće godine

Stjepan Fikter 28.03.2023.   •   3 komentara


Otvorena beta MultiVersus tučnjave neće biti još dugo dostupna kako bi se razvojni studio mogao posvetiti razvoju te poboljšavanju igre koju 2024. igramo u 1.0 verziji.

Sredinom prošle godine mogli smo po prvi puta zaigrati MultiVersus, tabačinu u kojoj su se spojili likovi iz više različitih univerzuma u vlasništvu tvrtke Warner Bros. Superman, Batman, Zekoslav Mrkva i LeBron James samo su neki od likova koji šamaraju, no za nekoliko mjeseci ići će na godišnji odmor jer se otvorena beta gasi 25. 6.

Naime, razvojni studio Player First Games otkriva kako je potrebno još rada na igri prije nego je možemo zaigrati u punom izdanju, a pravi način je ugasiti beta verziju igre. Doduše, limitirani offline pristup igri bit će i dalje moguć kroz The Lab i lokalne mečeve, no sve ostalo ide na godišnji odmor prije nego bude opet dostupno u novijem i svježijem izdanju.

Ono bitnije za buduće igrače su povratne informacije koje su developeri dobili kroz fazu testiranja igre. Kažu kako sada imaju jasniji pogled na što se moraju fokusirati, pogotovo što se tiče sadržaja – likova, mapa i modova igre. Osim toga, dodatno će se raditi na poboljšanju mrežnog koda i matchmaking sustava s time kako će i sustav napredovanja biti ponešto izmijenjen.

Valjda će sve navedeno biti dovoljno kvalitetno odrađeno jer nakon početnog booma kojeg je igra doživjela, kako je vrijeme prolazilo, igrači su sve više gubili zanimanje za šamaranjem u MultiVersusu. Hoće li ponovno ova tabačina rušiti rekorde po broju istovremenih igrača trebali bismo saznati početkom iduće godine kad MultiVersus dolazi u punoj verziji na PC, PlayStation i Xbox platforme.

Komentari (3)

  • Benjamin Scrool

    28.03.2023 - 13:05

    Probao sam malo igru preko ljeta, i prvih par dana bila mi je super. Al onda ju nekoliko dana nisam igrao i kad sam se vratio su me stavljali u mečeve s nekim profićima protiv kojih nisam mogao dobit ni jedan jedini meč.

  • VEK1NG

    28.03.2023 - 13:36

    Sećam da sam bio dosta uzbuđen oko ove igre kada je bila najavljena, a onda kada je konačno izašla držala me je samo nekih nedelju dana i to je to. Nakon tih prvih nedelju-dve igra je krenula da beleži strmoglav pad.

  • Cro_echo88

    28.03.2023 - 18:41

    Ti razno razni multi svjetovi mi idu na živce od serija, filmova, sad su krenuli i sa igrama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?