HCL.HR

Nintendo pokvario Ubisoftovo iznenađenje: stiže Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Zoran Žalac 12.06.2021.   •   1 komentara


Nintendo je iz nekog razloga prije vremena najavio Ubisoftovu igru Mario + Rabbids: Sparks of Hope, pokvarivši večerašnje iznenađenje.

Ubisoft će večeras u 21:00 održati svoju konferenciju povodom E3 sajma i većinom je poznato što hoće, a što neće prikazati. Bilo je spremno i jedno iznenađenje, no sada ga je pokvario – Nintendo?

Na službenoj Nintendovoj stranici osvanuo je Mario + Rabbids: Sparks of Hope, nastavak uspješnog crossovera Mario + Rabbids: Kingdom Battle iz 2017. godine. Ta je igra bila jedna od ponajboljih Switch ekskluziva koja nije došla od samog Nintenda, a od nje je prošlo dovoljno vremena da se nastavku ne bismo nadali. Ipak, Nintendo nije “progovorio” prvi – dan ranije na Reseteri je bilo objavljen naziv igre, sada smo “samo” dobili njezin opis i prve slike.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope ponovno će biti taktička igra, a moći će se igrati samostalno ili kooperativno u grupi do troje igrača. Na raspolaganju će nam biti ukupno devet likova, uključujući Maria, Luigija, princezu Peach i njihove Rabbid verzije. Istraživat će se planeti i spašavati kompanjone zvane Sparks. Po slikama se čini da igra ovoga puta vizualno biti bliža Ubisoftovoj nego Nintendovoj estetici, te nas lagano podsjeća na prošlogodišnji Immortals: Fenyx Rising.

Prema Nintendovoj objavi, Mario + Rabbids: Sparks of Hope u planu je za 2022. godinu. Dakako, ekskluzivno za Nintendo Switch.

Komentari (1)

  • Wolfman

    12.06.2021 - 16:14

    Naziv igre je prvo leakao na Redditu, zajedno sa još hrpom drugih potencijalnih igara koje će biti obznanjene na E3.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?