HCL.HR

Nioh za PC napokon će dobiti podršku za miš i tipkovnicu

Petra Rukav 28.11.2017.   •   4 komentara


Jedna od najboljih PS4 ekskluziva ove godine stigla je na PC u svojem kompletnom izdanju koje nije uključivalo podršku za miš i tipkovnicu. Međutim, nadolazeće ažuriranje ispravit će taj nedostatak.

Nioh za PC

Prije dva mjeseca, Koei Tecmo i Team Ninja obznanili su da će njihov hvaljen akcijski RPG biti tek vremenska PS4 ekskluziva, odnosno da ćemo istog zaigrati na PC-u prije kraja tekuće godine. Svoje obećanje ispunili su 7. 11., no kompletnom izdanju igre, koje sadrži sva tri DLC-a, nedostajala je podrška za miš i tipkovnicu. Iako mnogi za naslove kao što je Nioh preferiraju koristiti kontroler, pošteno je da svaka igra koja bude dostupna na PC-u nudi opciju da je igramo na tradicionalan način.

Srećom, Team Ninja primio se posla te nam je otkrio da će uskoro izbaciti novo ažuriranje u sklopu kojeg će stići i podrška za miš i tipkovnicu. Povrh toga, verzija 1.21.03 dozvolit će kameri da bude propisno vezana uz miš, kao i mogućnost da sami odredimo koje tipke na tastaturi želimo koristiti.

Druge promjene nisu previše posebne ili bitne, no svejedno valja spomenuti da se iste uglavnom odnose na iskorjenjivanju bugova, ispravljanju problema s osjetljivošću analognih stickova te komplikacija kod matchmaking sustava.

Ažuriranje za Nioh: Complete Edition stiže za svega dva dana, točnije 30. 11.

Komentari (4)

  • funky0308

    28.11.2017 - 21:42

    Ovo svakako nabavim i probam. Nikoga necu slusati za savjete bas hocu probati. Mislim da je DS4 skroz dovoljan ali neka nama misa i tipk za svaki slucaj tu 🙂

  • crolink07

    28.11.2017 - 23:28

    Izazovna i zahtjevna igra,za sladokusce.Prve dvije pokrajine (ili mape) završio sam samcat,ostale nije bilo šanse bez co-opa.

    • Sackboy

      @crolink07, 29.11.2017 - 19:38

      Da li je coop kao u Dark souls samo za bossa ili za cijeli level?

    • crolink07

      @Sackboy, 30.11.2017 - 09:37

      co-op svo vrijeme,barem kasnije u igri,svaki neprijatelj se čini kao mali boss a često se boriš s njih nekoliko istovremeno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?