HCL.HR

Nogometna igra UFL donosi neke zanimljive stadione koji ne postoje

Zoran Žalac 14.03.2024.   •   9 komentara


Developeri nogometne igre UFL demonstrirali su jedan od stadiona na kojima će se igrati, bazirana na fiktivnom terenu u Japanu.

Nogometna igra UFL ne može se osloniti na baš puno licenciranih sadržaja, pa kad je već tako pokušat će donijeti nešto interesantno sa izmišljenim sadržajima. Među takvima je fiktivni stadion u Japanu kojega promoviraju u novom videu.

Mali stadion okružen je tradicionalnim motivima Japana, posvuda su japanske trešnje u cvatu, a pogled sa stadiona puca na planine. Romantika ako sam ju ikad vidio! Evo kako to izgleda:

UFL je trenutno u fazi zatvorenog alpha testiranja na konzolama, bez datuma izlaska. Igra je inicijalno bila u planu za 2022. godinu pa su ju odgodili za 2023., a potom prešutno i za 2024. Ipak, developeri na službenom YouTube kanalu redovito vode dnevnik o razvoju igre tako da se ne može reći da nešto muljaju. Na kraju krajeva, možete se prijaviti za testiranje pa vidjeti u kakvom se stanju igra trenutno nalazi.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • kebbab

    14.03.2024 - 15:41

    Ja se samo nadam da doživim izlazak ove igre.

    • sparrowpunk

      @kebbab, 14.03.2024 - 17:12

      A, mislim da ćeš ga doživjeti. Ja se pak nadam da neće biti nešto kao onaj Day Before i sviđa mi se što je i za stariju generaciju pa čak razmišljam o kupnji. Malo me onaj eFootbal razočarao😢.

    • kebbab

      @sparrowpunk, 15.03.2024 - 16:37

      efootball 24 sam platinirao i uložijo nekih 300 sati. Tamo je problem što previše igrača ima 90+ overall a kad se nabildaju čak 103-104 što nije realno. A i premalo je sadržaja. Ovaj UFL mi djeluje obecavajuce pa jedva cekam da ga izbace.

    • sparrowpunk

      @kebbab, 15.03.2024 - 17:59

      Hardcore igrač si nema se što tu reći😀. Ja kada sam ga skinuo, nadao sam se da će uskoro i master ligu ubaciti ali još nisu. Izgleda da niti ne planiraju tako skoro to učiniti. Igra je dobra za opuštanje ali bez nekih modova nije mi baš užitak, ili bar da postoji nekakav online master liga (možda i ima nešto slično ali nisam eFootball igrao mjesecima), ako bi to izvedivo malo bih onda ostavio FIFA 23 na Switchu. Sjećam se da je bilo priče o offlline master ligi u f2p igri sa mikrotransakcijama pa mislim da bi se miktotransakcije jako odrazile na master ligu offline. Ili samo ja nisam igri pružio pravu šansu? UFL se nadam da će biti sp iskustvo za baciti mozak na pašu, sa kakvim-takvim master liga iskustvom uz transfermarkt i te stvari.

  • Vujo777

    14.03.2024 - 17:40

    Nemam nista protiv dapace volio bi da vidim neke nove rivale fifi ali iskreno meni ova igra bas i ne obecava, ako ste ikada gledali gameplay videe meni to sve izgleda kao mobilna igra… treba tu jos rada da to na nekakav nogomet lici.

    • Aldin219

      @Vujo777, 14.03.2024 - 18:09

      Ma da budimo realni, ocekivanjs moraju biti niska, ali ako uspiju pogoditi tu neku zabavnu crtu kao sto je npr bio PES6, mozda i zazivi kao alternativa.

    • beg

      @Aldin219, 17.03.2024 - 03:08

      cuj, pes 6… igra sve PESove od prvog do danas, pes 6 ni izbliza nije najbolji PES. Otkud taj mit, nije mi jasno… pa bila je shema da si moga samo sa krila okrenut put gola i sutnut suprotan kut, bilo je neobranjivo… ogroman bug i propust… isto ka da kazes da je golf jedinica najbolji golf (osobno mi ne valja ni jedan)… eFootbal je apsolutno razocara, iako mu je gameplay i u ovako okrnjenom izdanju jos uvik bolji od konkurencije… al jednostavno prelosa grafika te manjak sadrzaja potpuno su ubili ovaj serijal… zasto i kako oni ni nakon tri godine nisu u stanju upeglat grafiku da izgleda next gen, nije mi jasno… no zato je tu dobri stari PES 21… dan danas izlaze OF sa novim sezonama, transferima i svim igracima, tako da igra postane full licencirana i jos uvik apsolutan uzitak igranja… realno najbolji nogomet u svakom smislu te rici…

  • PppPP

    15.03.2024 - 05:15

    što će prije, gta 6 ili ovo?

  • janisevac

    16.03.2024 - 16:19

    Jel to ona igra gdje je cristiano ronaldo donirao 100 M € da se napravi bolja od fife i pesa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?