HCL.HR

Nova besplatna pucačina Spacelords zapravo je stara igra pod novim imenom

Zoran Žalac 22.07.2018.   •   6 komentara


Španjolski studio MercurySteam odlučio je reciklirati svoju igru Raiders of the Broken Planet pod novim imenom, te ju sada ponuditi sasvim besplatno.

Igra zvana Raiders of the Broken Planet, koju ste nedavno mogli zaigrati besplatno, od sada više ne postoji. No, bez brige – serveri za istu nisu ugašeni nego je iz nje nastala sasvim “nova” igra zvana Spacelords. U suštini, Spacelords je isto što i kompletni Raiders of the Broken Planet, zajedno sa sve četiri kampanje, ali uz jednu važnu razliku – besplatan je za igranje. Odnosno, bit će besplatan od 23. 08. kada je zakazano lansiranje.

Četiri kampanje igračima će donijeti 16 misija, u kojem god redoslijedu poželite. Spacelords će također malo bolje objasniti osnovne mehanike gameplayja kroz prepravljeni tutorial. Igračima će biti dostupni svi likovi, i to bez plaćanja, ali ćemo najveći dio istih ipak morati otključavati igranjem.

Developeri kažu da su se za ovaj potez promjene imena odlučili u namjeri da privuku što više novih igrača. Kako kaže voditelj Mercury Steama, Enric Alvarez:

Znamo da ćemo na ovo dobiti neke cinične reakcije, ali se nadamo jednoj stvari- da će ljudi isprobati igru prije nego budu cinični oko nje. Kladimo se da će igrači koji su igru već isprobali, a nisu bili zadovoljni istom, biti oduševljeni kada čuju za ovo jer se radi o ogromnoj igri s brdom sati zabave.

Komentari (6)

  • CimTvRafo

    22.07.2018 - 16:31

    SRAMOTA !

    • Darcoolio

      @CimTvRafo, 22.07.2018 - 19:18

      Boli me uvo kad je džabe :3

  • funky0308

    22.07.2018 - 23:00

    Uzeo ju kada je bila bespla, pokrenio jednom i nista to meni nije posebno…ali sada kada ima novo ime, eeee sada ce to valjati. Pa ime je jedino sto je u igri i valjalo 😛 . Zanimljivo, ima cross play PS4 – PC i Xbox – PC. Ja se samo nadam da uz promjenu imena nije stigao i sustav mikrotransakcija i da se zapravo u tome krije razlog ovoj promjeni. Ajde, probati cemo, zasto ne. Bas me zanima sto ce nam se sada toliko svidjeti u igri ako je temelj igre ostao isti i samo su ubacene sve kampanje? …valjda novo ime donosi puno vise nego bi covjek pomislio 😀

    • L3gi0naR

      @funky0308, 23.07.2018 - 05:41

      Sigurno da nema croosplay sa PS4 igračima.Sony ne želi da se njihova “djeca” igraju sa drugom djecom u vrtiću.

    • funky0308

      @L3gi0naR, 23.07.2018 - 11:30

      Ima, nema Xbox-PS4 ali Steam-PS4 ce biti

  • besantesteras

    23.07.2018 - 22:52

    Hmmm, ovo je vrlo interesantno ako je to sigurno, a sigurno je… Ne znam koja je to igrica, ne verujem da bi se meni svidela, ali sam siguran da će biti više diskusije o njoj nego li samog gameplay-a…
    p.s.sada je čas utvrditi ko je veći baja DS4 ili ?…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?