HCL.HR

Nove igre iz serijala Titanfall trenutno nisu u izradi

Zoran Žalac 15.05.2020.   •   8 komentara


Uspješni studio Respawn Entertainment napunio je deset godina postojanja, i kako se čini – trenutno ne planiraju gurati franšizu na kojoj je nastao Apex Legends.

Respawn Entertainment danas je jedan od najvećih studija u industriji videoigara i jedan od rijetkih koji još nije lansirao lošu igru. Prošla godina bila im je iznimno uspješna s Apex Legendsom i Star War Jedijem, a ove godine, kada su napunili desetljeće postojanja, ipak će biti nešto manje aktivni. U razvoju im je još VR igra Medal of Honor: Above and Beyond, ali njihov voditelj Vince Zampella poručuju kako imaju još jedno iznenađenje za digitalni događaj EA Play 2020 koji će se održati 12. 6.

Potencijalno iznenađenje bio bi treći dio serijala Titanfall, no kako otkriva Zampella u razgovoru za IGN, takvo što još nije u planu. Izgledno je da će se ekipa umjesto toga baciti na još jednu Star Wars igru, a Titanfall će do daljnjega živjeti kroz sitna spominjanja u Apex Legendsu, s kojime dijeli isti svijet. Zampella tvrdi kako bi osobno volio vidjeti uskrsnuće Titanfalla, ali sad kad je Respawn pod Electronic Artsom, više nego ikad prije gleda se komercijalna isplativost projekata, a dosadašnje Titanfall igre nisu se baš istaknule na tom polju.

Komentari (8)

  • PrydaCro

    15.05.2020 - 19:01

    Titanfall 2 podcijenjena igra.

    • Noproblemoguy

      @PrydaCro, 15.05.2020 - 20:33

      Slažem se, mp je bolje kad igras pilot pritov pilota,sp je dobar bolji od TitanFall 1,a i EA je dodai tog praska mitotranzakcija

    • almoustevil665

      @Noproblemoguy, 16.05.2020 - 12:34

      Pa ovde su baš dobro odradili što se riče mikrotransakcija. Sve mape i oružja bila besplatne. Samo si šare za puške,titane i pilote kupovao. Igra je izašla u pogrešno vreme

  • Vikror_Car

    15.05.2020 - 23:42

    Iskreno sam tuzan jer je Titanfall 2 podcjenjena igra kao sto je i kolega iznad reko. EA je
    stvarno upropastio igru objavljujuci je izmedu Battlefielda i Call of dutya. Igra je pogotovo dobra za one koje vole fast paced FPSove. Sa zadnjih par igra sta je Reaspawn napravio (SW: fallen order i Apex legends) vjerovatno bi to pomoglo i Titanfallu 3 sa brojem pre-ordera i stalnih igraca.

    • PrydaCro

      @Vikror_Car, 16.05.2020 - 02:08

      Ippo je car 🙂

    • Vikror_Car

      @PrydaCro, 18.05.2020 - 13:44

      Ne mogu se vise slagati s tobom 🙂

  • OldNewCrqzyUser

    17.05.2020 - 08:08

    Titanfol 2 nikako da odigram a Apex mi je bio odličan. Prvi battle royal koji mi se svidio. Ustvari me frend nagovorio da odigramo u timu jer inače nikada to ne bi niti probao. To me navelo da probam i neke druge igre koje odbacim u startu , no neke ipak ostaju u nemilosti neigranja.

  • Malivanzemaljac88

    17.05.2020 - 23:06

    Samo me zanima hoće li novi MoH biti WW2 igra ili će biti smešten u modernom vremenu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?