HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna preživljavamo sezonu lova na tinejdžere

Zoran Žalac 06.06.2022.   •   1 komentara


U udarnom tjednu šestog mjeseca stiže visokobudžetni horor The Quarry, a Mario i njegova ekipa ponovno obuvaju kopačke. Osim toga, brojne igre naknadno stižu na konzole.

The Cycle: Frontier

08. 06. 2022. PC

Prije tri godine igrali smo The Cycle – pucačinu u PvEvP formata. Kasnije su developeri odlučili malo promijeniti koncept te su najavili The Cycle: Frontier, igru koju besplatno igramo od 8. 6. Frontier će i dalje biti pucačina PvEvP formata, ali s instancama, tako da ćemo u bilo kojem trenutku moći sletjeti na planet. Koncept igre sada više podsjeća na Escape From Tarkov jer se treba i uspješno vratiti u svemirsku postaju kako bi sačuvali sve ono što smo na planetu i pokupili.

Postal: Brain Damaged

09. 06. 2022. PC

Ni puna dva mjeseca od lansiranja 1.0 verzije Postala 4 stiže nam još jedna nasilna igra iz tog serijala. Postal: Brain Damaged dizajniran je kao retro pucačina. Sile pakla napadaju planet Zemlju i Postal Dude ima zadatak da ih zaustavi. To jest – tako si on to vidi u svojoj glavi, a sve ono što igrač vidi zapravo je odraz uvrnute psihe Postal Dudea.

The Quarry

10. 06. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Devet tinejdžera nalazi se u kolibi, koja je u šumi, u kojoj su ludi degenerici, sa sjekirama. Zvuči kao niskobudžetni horor film, ali je zapravo visokobudžetna horor igra The Quarry. Dolazi nam od tvoraca Until Dawna, a baš kao i u toj igri svi će likovi ovdje umirati ili preživljavati ovisno o našim odlukama i odabirima. Na kraju ćemo imati priču sa 186 različitih završetaka i hrpom hollywoodskih glumaca, što nam se čini kao formula za dobar provod petkom navečer. Jer petkom navečer se gledaju horor filmovi i igraju horor igre, takvo je pravilo.

Mario Strikers: Battle League

10. 06. 2022. Nintendo Switch

Nogometna je sezona gotova, ali samo za onaj mekani nogomet gdje se sviraju prekidi i dijele kartoni. Prava utakmica kreće kad Nintendo okupi ekipu na partiju zvanom Mario Strikers: Battle League, jer tamo se igra pravo muški. Mario se nije bavio nogometom zadnjih 15 godina, ali je u dovoljno dobroj formi da brata Luigija pribije na električnu ogradu i uzme mu loptu. U ovom ludom nogometu bez faulova i zaleđa, taktiku će se slagati tako da suigrača šutnemo na drugi kraj igrališta, a driblanje protivnika zaustavljat će se bacanjem banane. Malo za reći da jedva čekamo da novi Mario Strikers označi početak utakmice.

Ostale igre koje izlaze:

06. 06. The Elder Scrolls Online: High Isle (PC)
07. 06. Spellforce 3 Reforced (PS5, XS)
08. 06. Star Wars: Knights of the Old Republic II (NS)
08. 06. Super Impossible Road (PS5, PS4, XS, XBO)
09. 06. Tour de France 2022 (PC, PS5, PS4, XS, XBO)
10. 06. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles (NS)

Označeno sa:

Komentari (1)

  • ILoveGaming

    06.06.2022 - 14:19

    Inaće Spellforce 3 Reforced je 5 godina stara igra, zanimljivo što izlazi za Next Gen konzole. Na svoju sramotu nikada nisam igrao niti jednu igru iz Spellforce serijala pa ću malo otići na svoj najdraži GOG i vjerojatno uzeti Spellforce Platinum sa svim ekspanzijama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?