HCL.HR

Novi Fortnite donosi nabildanog mačora, jahanje na balonu i – Deadpoola

Zoran Žalac 20.02.2020.   •   5 komentara


Stigao nam je prvi prikaz sadržaja koji nas očekuju u Battle Passu dolaskom nove sezone Fortnitea. Ako ste pomislili da ta igra ne može biti luđa i bizarnija… vjerojatno ste se prevarili.

Danas konačno kreće nova sezona Fortnitea, formalno Fortnite: Chapter 2 – Season 2: Top Secret. Ćevapi mi se ispeku za ručak dok napišem puni naziv. Uglavnom, premisa je ta da su otok ovoga puta preuzeli agenti/špijuni dvaju organizacija –  Ghost i Shadow, a među njima je i pomalo bizarni lik Meowscales – nabildani tip s glavom mačke.

Uglavnom, igrač se mora opredijeliti između bijele (Ghost) i crne (Shadow) ekipe kako bi mogao sudjelovati u vremenski ograničenim operacijama koje će imati utjecaj na izgled samog otoka. U novoj sezoni osim dodatnih likova i kostima stižu i neki novi predmeti, poput mina koje se aktiviraju na blizinu ili šešira koji postaje nekakav balon za jahanje (?).

Jedno od iznenađenja jest pojavljivanje Deadpoola u igri. Za sada se on tek skriva u dostupnim trailerima što znači da neće biti dostupan odmah, već nekad tijekom sezone.

Komentari (5)

  • MaurizioCar

    20.02.2020 - 11:34

    Gameplay trailer izgleda primamljivo

  • SonOfZeus

    20.02.2020 - 11:49

    Top.

  • U.M.O

    20.02.2020 - 11:50

    Zanimljivo,ovo je trailer ljubavno pismo za favone stealt i spy žarna.Vidi se 007,Metal Gear Solid i Deadpool?

  • DrunkO_OMonkey

    20.02.2020 - 14:45

    Mijauuu xD

  • sgtbare

    21.02.2020 - 04:55

    Zorane, sorry, ali ovo me zdere vec duze vrijeme kad pises u svojim clancima… zadnja rečenica u clanku, “…nekad tijekom sezone” zasto u svojim clancima trpas uvijek taj “nekad” kad bi trebao napisati recimo “u neko vrijeme” ili krivo prevodis engleski napisane clanke ili me volis zivcirati 🙂 … jer s engleskog bi pisalo u ovom primjeru “…some time[u neko dogledno vrijeme] during season” a ne “…sometimes[nekad] during season”
    koristis rijec “nekad” pogresno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?