HCL.HR

Naš novi League of Legends turnir spreman je za vaše prijave

Filip Marić 28.06.2016.   •   0 komentara


Naš novi LoL Adria Open održava se u standardno vrijeme i sljedeće subote. Kao i uvijek – sve je besplatno, pozvani ste svi, a možete osvojiti i mnogo RP-a.

esl-adria-open-LOL1

Iako se naši LoL Adria Open kupovi održavaju svake subote preko godinu dana i dalje uspijevamo vidjeti nova lica svakog vikenda. U našem prošlotjednom kupu, inače 53. po redu, prvo i drugo mjesto su odnijela dva potpuno nova tima kojima su ovo bili prvi pokušaji na domaćoj kompetitivnoj LoL sceni. Čestitamo timovima Rumenige Gaming (Srb) i Utociste gresnika (Hrv)! Bravo momci, nadajmo se da će vaš debitantski nastup poslužiti kao motivacija drugim timovima koji se još nisu okušali u našim kupovima.

Za novi krug Adria Open kupova i dalje se stignete prijaviti. Krećemo sa našim prvim ovomjesečnim kupom u subotu 02.07. u 14 sati. Svi igrači koji žive u našoj regiji se mogu prijaviti ukoliko oforme tim s pertero igrača, a prijave su potpuno besplatne. Sve što trebate učiniti da biste se prijaviti za natjecanje ove subote je pratiti sljedeća dva linka:

LINK #1: Prijava na ESL-u
LINK #2: Prijava na Riot Events

Ukoliko pak ne uspijete složiti tim, pridružite nam se barem na live streamu turnira u subotu od 16 sati gdje ćete moći popratiti tko i kako igra, a usput ćete u chatu možda i pronaći nove suigrače za buduće turnire. Kao i uvijek, turnir će na live streamu komentirati naš Sa1na.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?