HCL.HR

Novi LoL by Acer turnir čeka vaše prijave

Filip Marić 13.05.2016.   •   0 komentara


Zaigrajte League of Legends na našem novom LoL by Acer turniru i izborite se za nastup u finalu gdje dijelimo vrijedne Acer Predator nagrade.

acer-predator-lol-kupovi

Prvi vikend novog LoL Adria Open by Acer mjeseca prošao je bez većih problema i iznenađenja. Prošlog vikenda ekipa Genijalni starci iz Hrvatske zasjedaju na tron naših vikend kupova po drugi put i time potvrđuju da su još uvijek jedni od najboljih LoL timova iz regije.

U stopu su ih pratili ostali poznatiji timovi iz Hrvatske, a to su Inflammable Flammables, Zz Rot Portal i Best Duo Brasil. Pregled cijelog bracketa i svih mečeva u LoL by Adria natjecanju prošlog vikenda možete pogledati ovdje.

NOVI LOL BY ACER KUP OVE SUBOTE

I ovog vikenda nastavljamo sa serijom online kvalifikacijskih turnira u ovomjesečnoj LoL by Acer seriji, preko kojih ćete moći ući u mjesečno finale s ostalih sedam najboljih timova iz regije i boriti se za vrijedne Acer Predator Gaming headsete.

Napominjemo da pročitate Quick Rules sekciju na ESL stranici kupa jer smo uveli malu novost koju ćemo provoditi u svim nadolazećim kupovima, a tiče se vas i nagrada koje dobivate. Naime, uz standardnu prijavu na ESL stranici, svi igrači su dužni svoj account prijaviti i na Riotovu events stranicu kako bi mogli dobiti RP nagrade.

Na obje stranice se stignete prijaviti do subote u 14 sati kada i počinje turnir. Samo pratite donje linkove.

LINK: Prijava na ESL-u
LINK: Prijava na Riot events

LIVE STREAM

I ovog vikenda moći ćete cijelu akciju u novom LoL by Acer turniru pratiti uživo. Prijenos turnira na našem službenom ESL Adria Twitch kanalu će početi od 15 i 45 ove subote, a tamo ćete moći pogledati najvažnije mečeve uz komentare našeg Miloša “Sa1ne” Šainovića.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?