HCL.HR

Novi Test Drive Unlimited drifta po rotoru

Zoran Žalac 13.12.2023.   •   4 komentara


Test Drive Unliminted Solar Crown prezentirao nam je svoje kompetitivno utrkivanje i rivalstvo između dva različita klana u Hong Kongu.

Iduće godine pritisnut ćemo papučicu gasa u Hong Kongu, a sad nam je demonstrirano kako će izgledati natjecateljska komponenta u igri Test Drive Unlimited: Solar Crown.

Otkriveno je kako ćemo u Hong Kongu susresti dva suprotstavljena klana: Streets i Sharps, s različitim preferencijama u stilu odjeće i automobila. Tijekom igre ćemo moći pomagati jednom od tih klanova da dođemo do ekskluzivnih nagrada.

Slično kao u NFS igrama i Forzi Horizon, imat ćemo instantne izazove s drugim igračima iz suparničkih klanova koji se aktiviraju prilikom slobodne vožnje. Postojat će također i Live događaji po tri kategorije: Lifestyle Battles; Hot Heads i High Stakes. Što se samih utrka tiče, imat ćemo one kružne, sprint, Time Attack (solo) te Domination u kojemu se boduju pozicije po checkpointu.

Pojašnjeno je što ćemo sve moći podešavati prilikom vožnje. Od 0-100% tako će biti podesiv ABS i TCS sustavi, moći će se uključiti ili isključiti linija za idealnu vožnju, a mjenjač brzina moći će biti poluautomatski ili ručni.

Komentari (4)

  • Rick Sanchez

    13.12.2023 - 15:44

    Sviđa mi se ova ova blago shaky cam kada je kamera iza auta. Nadam se da će to zadržati u finalnoj verziji igre.

  • Djelo_Jerboa

    13.12.2023 - 18:07

    Trailer izgleda ko da je rađen za videoigru koja izlazi 2013. ☹️

    • alan40rt

      @Djelo_Jerboa, 13.12.2023 - 18:22

      Meni sve ovo izgleda nekak neuvjerljivo od prvog dana. Il mi je Forza Horizon digla ljestvicu previsoko il sam po sebi očekujem preveč…

  • vojnovic4

    13.12.2023 - 19:03

    Igra sam je 3 puta na testiranju i meni se svidila

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?