HCL.HR

Novim trailerom otkriveno je kad igramo akcijski naslov Forspoken

Stjepan Fikter 11.09.2021.   •   4 komentara


Trailer koji nas upoznaje s radnjom impresivnog svijeta Forspokena otkrio je i kada ćemo moći doživjeti priču i putovanje iz New Yorka u Athiu.

Nova igra u režiji Luminous Productionsa i Square-Enixa neće biti samo vizualna akcijska poslastica nego developeri stavljaju i veliki naglasak na radnju. Tako je pripremljen novi trailer za Forspoken koji nas uvodi u svijet Athie te pri tome pokazuje i ono što će nas dočekati kada budemo kontrolirali našu heroinu Frey.

Ta mlada dama na naše ekrane stiže u proljeće iduće godine i to na PlayStation 5 te PC, a tijekom njezine avanture otkrivat ćemo različite vještine vezane uz magiju koje ćemo naravno koristiti u borbi protiv šarolikih protivnika. Tijekom putovanja ćemo isto tako upoznati različite likove koji će dodatno oživjeti vizualno impresivni svijet.

Za priču Forspokena pobrinuli su se pisci Gary Whitta (Rogue One: A Star Wars Story), Amy Hennig (Uncharted series), Allison Rymer i Todd Stashwick, a za glazbenu stranu zaduženi su Bear McCreary (Battlestar Galactica, God of War) te Garry Schyman (BioShock). Ukratko, produkcija kakva je očekivana od Square-Enixa kada su u pitanju visokoprofilne igre.

Komentari (4)

  • Demon90

    11.09.2021 - 09:40

    A taman do tad bude i novi PC.

  • st.srki

    11.09.2021 - 10:52

    Ako ja Amy Hennig zaslužna za priču onda će sigurno biti dobra.

  • Mixa

    11.09.2021 - 11:39

    Jeste da je pravi Square Enix, ali mnogo lici na Final Fantasy XV.

  • MightyAloy

    11.09.2021 - 20:21

    Jedna od meni najinteresantnijih igara sa PlayStation showcasea. Forspoken mi je svakako na wish listi. Nadam se da ćemo dobiti vrlo dobru, ako ne i odličnu igru. Za sada obećava.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?