HCL.HR

Od danas se besplatno možete voziti Amerikom u The Crew 2

Zoran Žalac 05.12.2019.   •   5 komentara


Ako tražite nešto novo za igranje ovoga vikenda, Ubisoft ima primamljivu ponudu te vam nudi svoj The Crew 2 na probnu vožnju.

The Crew 2 je na tržištu već godinu i pol, dobio je niz dodataka, ali ne igra ga mnogo više igrača nego 2018. godine. Ubisoft se stoga nada privući novu publiku kroz još jedno besplatno isprobavanje igre koje će trajati pet dana. Počinje danas u 14 sati po našem vremenu (preload je već otvoren), a završava u ponedjeljak u 21 sat.

Igračima će na raspolaganju biti cijela igra, a ako vam se svidi i želite ju nastaviti nakon probnog perioda možete ju kupiti po 75% nižoj cijeni koja iznosi 15 eura. Sav ostvareni napredak prilikom isprobavanja može se sačuvati i prenijeti na punu verziju igre.

Ova ponuda vrijedi za sve platforme. Na PC-u ju možete ostvariti kroz Uplay. Na Xbox One konzoli morate imati aktivnu pretplatu na Xbox Live Gold da biste mogli pristupiti isprobavanju. Na PlayStationu 4 ne treba vam pretplata na PS Plus, ali bez nje nećete moći koristiti multiplayer komponentu igre.

Komentari (5)

  • GAMEmaher

    05.12.2019 - 10:00

    Malo sam ju igrao kad je zadnji put bio neki free vikend… ovako ok je i dosta toga ima za isprobavati al nije mi se svidjelo to da koliko god brzo voziš uvijek te stignu ili ako ispadneš s rute brzo opet stižeš ove ispred sebe kao da nisi niti skrenuo s puta nigdje. Malo nerealno. Ne znam jel su to što popravili. U jedinici sam uživao skroz i draža mi je od ove nekako i kroz taj mini story koji je imala a i zbog svega ostaloga. Ovo da onako s aviona padneš na cestu vozit ili s autom skočiš pa se transformiraš u gliser mi nije sjelo…

    • deanHR

      @GAMEmaher, 05.12.2019 - 10:33

      Ova zadnja rečenica – da je to sam bio neki fora prikaz iz trailera a ne dio gameplaya ja bi kupio igru. Ovako ne znam… Ne sviđa mi se. Mislim, ne u utrkama. Izvan utrka razumijem jer ovoga potrebna je nekakva mehanika ali u utrkama mi je to glupo. Ustvari cijeli tvoj komentar je točno izraz mojeg mišljenja. Ok, za 15€ možda i kupim jer nije loše imati još jednu takvu igru jer ipak je unikatna.

  • Outback

    05.12.2019 - 17:31

    Samo jedna stvar mi nije jasna, na plejci mi nudi Try a free demo, jeli to to ili?

    • Petar Marjolovic

      @Outback, 05.12.2019 - 20:06

      I ja sam se oko toga zbunio, stavio sam na download pa sta bude bude.

    • Outback

      @Petar Marjolovic, 05.12.2019 - 21:59

      Je cijela igra za vikend, dobiješ obavijest kad udes u igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?