HCL.HR

Odabran je glavni glumac za seriju Twisted Metal

Zoran Žalac 16.09.2021.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Američki glumac Anthony Mackie glumit će u nadolazećoj adaptaciji igre Twitsted Metal. Mackie će u seriji utjeloviti lika zvanog John Doe.

Razbijački serijal Twisted Metal vratit će se u bliskoj budućnosti. Šuška se o novoj igri, no u ovome je trenutku sigurna jedino adaptacija u obliku TV serije. A kako prenosi portal Deadline, odabran je glavni glumac za tu seriju.

Bit će to Anthony Mackie, najpoznatiji po ulozi Falcona i Kapetana Amerike. On će u Twisted Metalu glumiti Johna Doea. Taj se lik inače nije pojavio u originalnoj igri nego tek u Twisted Metal: Blacku.

John Doe zapravo nikad nije bio “zaštitno lice” serijala poput nekih drugih likova, npr. Needles Kanea. To nam govori da PlayStation Productions za seriju vjerojatno ima originalnu priču, odnosno da se neće previše oslanjati na ono što se događalo u samim igrama.

John Doe će u seriji biti “pametnjaković koji priča jednako brzo kako i vozi”. Neće se sjećati svoje prošlosti i bit će autsajder kojemu se pruži prilika za boljim životom. Ta je prilika sudjelovanje u divljačkom turniru na kojemu se natjecatelji bore u svojim vozilima.

Seriju Twisted Metal producirat će Michael Jonathan Smith, scenarist serije Cobra Kai, a na scenariju mu pomažu Rhett Reese i Paul Wernick koji su radili na Deadpoolu.

Još nije poznato na kojoj će se platformi distribuirati serija ni kada bi trebala biti dovršena.

Komentari (3)

  • Rinma_1997

    16.09.2021 - 15:58

    On je glumio u No pain no gain, dosta dobar glumac.

  • alan40rt

    17.09.2021 - 00:21

    What’s the matter dog you embarrassed?
    This guy a gangster? His real name’s Clarence

  • RickBarry

    17.09.2021 - 15:29

    On i karizma su dva protuslovna pojma.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?