HCL.HR

Onrush će idućeg tjedna imati otvoreno beta testiranje

Zoran Žalac 10.05.2018.   •   1 komentara


Šarena i šarolika jurnjava pod nazivom Onrush idućeg će se tjedna moći besplatno isprobati netom prije izlaska u šestom mjesecu.

Sve je u vezi s igrom zvanom Onrush nekako “nabrzaka”. Brzo nam stiže datum izlaska (05. 06.) ove brze igre, a još brže će prvo i jedino beta testiranje. Ovaj offroad naslov arkadne prirode moći će se isprobati od idućeg četvrtka, 17. 05. počevši od 15 sati po našem vremenu. Beta testiranje trajat će do 21. 05. u 11 sati po našem vremenu. Pristup beti bit će otvoren za sve igrače, tj. za sve na PlayStation 4 te Xbox One konzolama; PC verzija neće dobiti svoju betu.

U otvorenoj beti igrači će moći naučiti osnove Onrusha s interaktivnim tutorialom. Zatim će moći vježbati u trening modu ili se utrkivati s ostalima, bilo protiv AI protivnika ili onih stvarnih u mrežnom multiplayeru. Na raspolaganju će biti tri moda – Overdrive, Countdown te The Stampede (6v6). Vozit će se na dvije različite staze (Big Dune Beach i Crater Lake), a obje će imati različite vremenske uvjete i doba dana. Što se vozila tiče, bit će dostupne četiri vrste – Blade, Vortex, Interceptor i Titan.

Pristup beta testiranju može se osigurati i ranije kroz Digital Deluxe izdanje za PS4, čijom narudžbom otključavate betu 48 sati prije ostalih igrača, tj. 15. ovog mjeseca.

Komentari (1)

  • vragec25cro

    10.05.2018 - 21:27

    Pajel uopšte pc verzija treba betu?Kad če par mjeseci max nakon izlaska biti na torentima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?