HCL.HR

Originalni Angry Birds se vratio na mobitele, bez reklama i mikrotransakcija

Zoran Žalac 01.04.2022.   •   4 komentara


Lansirana je klasična verzija hit igre Angry Birds, prilagođena modernim uređajima. Košta sedam kuna, ali nema mikrotransakcije ni reklame.

Originalna mobilna igra Angry Birds iz 2009. godine ponovno je dostupna. Premda definitivno ne fali igara iz ovog popularnog serijala, igra od koje je sve počelo bila je uklonjena iz opticaja prije otprilike tri godine. Potom je najavljeno kako će se vratiti u osvježenom izdanju, a sad se to i dogodilo.

Taj osvježeni Angry Brids pronaći ćete na App Storeu i Google Playu pod nazivom Rovio Classics: Angry Birds. Igra je prilagođena današnjim telefonima, s malo poboljšanim izgledom. Sadržajno je to ista igra kakva je zadnji put bila 2012. godine, s uključenim orlom koji se ranije prodavao kao zaseban DLC.

Dobra vijest je da ova verzija Angry Birdsa nema ni reklame ni mikrotransakcije. Doduše, nije besplatna, ali joj je cijena stvarno sitna – 7 kuna, odnosno jedan euro.

Komentari (4)

  • lepiakadodo

    01.04.2022 - 16:59

    Super vijest, evo kupio i instalirao na tablet. Sjecam se da sam klincima bio skinuo pred nekoliko godina angry birds i da je bilo neigrivo od glupih reklama, transakcija, cekanja zivota i sl…

  • Cone3006

    01.04.2022 - 17:15

    Najvise mi je zao sto vise nema Angry birds Go.Sta sam proveo sati uz to brate mili

    • MeDoNjA

      @Cone3006, 01.04.2022 - 19:18

      I meni je zao , ali u toj igrici si bas video pay 2 win momenat . Znaci bukvalno nisi mogao da pobedis , a da ne nadogradjujes auto , koliko god brzo vozio i sve , dzabe nikako…

  • Momentum

    02.04.2022 - 23:27

    Ja već neko vrijeme imam Angry Birds 2 ponekad upalim,zabavna igra,jedna od dražih mi na mobu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?