HCL.HR

PSP

PLATFORMA

Prva Sonyjeva prijenosna platforma bila je projekt uzimanja kolača Nintendu prije nego su igre za telefonske uređaje sastavile svoj recept za masovnu distribuciju torte. PlayStation Portable proširio je igranje na PlayStationu izvan kuće, ali nikada zapravo nije uspio dosegnuti popularnost Nintendovih platformi na tržištu handheld uređaja.

PSP Recenzije

RecenzijaFinal Fantasy IV: The After Years

Dominik Bošnjak 12.01.2014.

Posljednja Final Fantasy mobilna igra u 2013. godini, Final Fantasy IV: The After Years je odnedavno dostupna za download na iOS App Storeu i Android Playu. Vrijedi li za nju istresti gotovo sto kuna?

RecenzijaPro Evolution Soccer 2014

Duje Kozomara 20.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Novi PES donosi najveću količinu promjena koju je serijal doživio na ovoj generaciji, no razvoj igre od nule u kratkom razdoblju uzeo je danak.

RecenzijaFIFA 14

Zoran Žalac 12.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Nogomet je rapsodija ako se igra tečno i maštovito. Isto je i s ovogodišnjom Fifom koja igraču pruža uvjete za takvu igru, ali pri tome pokazuje i znakove ograničenosti u njoj.

PSP Vijesti

X-Men Origins: Wolverine – igra koja je bila bolja od filma

Zoran Žalac 01.05.2023.

Na današnji dan prije točno 14 godina igrao se X-Men Origins: Wolverine, jedan od najboljih naslova s ikoničnim mutantom.

Pro Evolution Soccer 6 – onaj u kojemu je Adriano imao 99 shot power

Zoran Žalac 27.04.2023.

Na današnji dan prije točno 17 godina lansiran je Winning Eleven 10, na našem tržištu poznat kao Pro Evolution Soccer 6. Neki će fanovi reći – zadnji dobar PES.

Originalni Angry Birds OPET se povlači iz prodaje

Zoran Žalac 22.02.2023.

Nepunih godinu dana nakon što smo dobili klasičnu verziju nekad popularne igre Angry Birds, ista sada na Androidu nestaje iz prodaje.

PSP Specijali

Nema rezultata

PSP Igre

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?