HCL.HR

Orisa je 24. Overwatch heroj

Zoran Žalac 03.03.2017.   •   0 komentara


Blizzard je nakon dvotjednog nagovještavanja predstavio novog lika u postavi Overwatcha. Orisa je robot, pripada tenk klasi i dizajnirana je za obrambeni gameplay.

orisa-overwatch

Suptilnim naznakama koje su igrači mogli vidjeti u Overwatchu protekla dva tjedna, Blizzard je nagovijestio dolazak novog lika u postavu igrivih heroja. Fanovi su predviđali kako se radi o Doomfistu, no jučerašnje otkrivanje pokazalo je da nisu bili na dobrom tragu. Novi heroj zove se Orisa i pridružuje se Bastionu kao drugi robotski lik.

Orisa je tenk po klasi, ali je za razliku od Roadhoga i D.Ve više orijentirana prema obrambenim zadaćama, poput Reinhardta za kojega je zapravo i alternativa. Glavno oružje joj je Fusion Driver, automatski top koji joj usporava kretanje. Alternativno oružje joj je Halt čijom detonacijom može usporiti neprijatelje i povući ih prema eksploziji.

Među vještinama Orisa raspolaže sa Fortifyjem koji smanjuje primljenu štetu, protektivnom barijerom koja je za razliku od Reinhardtova štita statična. Ultimativna vještina za Orisu je Supercharger koji lansiranjem osnažuje suigrače tako što im povećava štetu njihovog oružja.

Orisa je već igriva u PTR-u, a ako ste željni dodatnih detalja o njezinom porijeklu i pozadinskoj priči, direktor Overwatcha Jeff Kaplan u idućih 12 minuta ispričat će vam sve što trebate znati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?