HCL.HR

Osvojite PS4 PRO igrajući Fifu 17 – Magenta 1 gaming turnir ove subote u Osijeku

sponzorirani članak 01.12.2016.


Ove subote u Portanova centru u Osijeku održat će se drugi Magenta 1 gaming turnir u Fifi 17 – prijavite se, pokažite što znate u Fifi 17 i osvojite PS4 Pro konzolu.

magenta-1-gaming

Nakon prvog Magenta 1 gaming turnira prošle subote u Splitu, na kojem je bilo zaista veselo čemu svjedoči i naš izvještaj, vrijeme je za drugo takvo natjecanje u nizu. Nagrada je opet ista – trenutno najmoćnija konzola na svijetu, PlayStation 4 Pro, a i isti je i format. Natjecat će se 64 igrača, igra se FIFA 17, a polufinale i finale moći ćete pratiti uživo putem livestreama uz profesionalne sportske komentatore Sašu Sušeca i Ivana Švajhlera.

Jedini uvjet za prijavu i sudjelovanje na turniru je da ste stariji od 10 godina, no dobro bi bilo i da niste potpuni n00b u Fifi jer glavna nagrada je itekako vrijedna pa je za očekivati da će konkurencija biti oštra i iskusna po pitanju digitalnog nogometa. Prijaviti se možete na ovoj stranici na Jutarnji.hr portalu, a samo prvih 64 prijavljenih moći će nastupiti na turniru.

Prijave su otvorene sve do sutra (petak) u 10 sati ujutro pa požurite ostaviti svoju prijavu. Čak iako ne upadnete u prvih 64 igrača koji će se natjecati u subotu, bilo bi dobro da se prijavite i navratite na dan održavanja turnira u Portanovu već oko 10 sati ujutro kada će natjecanje službeno započeti. Zašto? Zato jer je sasvim moguće da se netko od igrača iz nekog razloga ne pojavi na turniru pa biste vi mogli uletjeti u natjecanje umjesto njega.

Ako vas natjecanje u Fifi ne zanima, svejedno nije loša ideja navratiti na u Portanova centar u Osijeku ove subote jer ćete osim turnira u Fifi moći isprobati i Watch Dogs 2 na PS4 Pro konzoli i to na 4K televizoru s HDR-om. Vidjeli ste već naše video komentare iz Watch Dogsa 2, kao i našu konačnu recenziju, pa već znate da se radi o odličnom open-world naslovu, ali ova prilika da igru isprobate sami najviše će vam pomoći da donesete odluku o kupnji.

Kao i u slučaju prošlog Magenta 1 gaming turnira u Splitu, polufinale i finale svi zainteresirani moći će pratiti i uživo kroz livestream na portalu Jutarnji.hr gdje će digitalne utakmice komentirati profesionalni sportski komentatori Saša Sušec i Ivan Švajhler.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?