HCL.HR

Otkriven roster boraca za Tekken 7

ToxarE 03.10.2014.   •   4 komentara


Doznali smo kakve to nove mehanike Bandai Namco planira ubaciti u nadolazeći Tekken 7 te koje će se poznate i metroseksualno osviještene face naći u igri.

Ovoga tjedna fanovi Tekkena u Japanu imaju priliku nakratko isprobati novi, numerički sedmi nastavak u serijalu, a to znači da mi imamo neke nove informacije o samoj igri. Kako doznajemo, dva glavna noviteta u sustavu borbe Tekkena 7 bit će Power Crush udarci te Rage Arts mod, a među borcima će se naći i dvoje novih likova.

Power Crush udarci omogućit će borcu da ignorira udarce koje prima i lansira nezaustavljivi napad, bez prekida. Kvaka je u tome što borac i dalje prima štetu od udaraca dok priprema svoj napad. S druge strane, Rage Arts mod bit će moguće aktivirati kada zdravlje/energija borca padne na određenu razinu, a rezultat će biti taj da će mu se aktivacijom tog moda napadi ojačati te da će dobiti dodatni specijalni potez s kojim može preokrenuti rundu.

Što se likova tiče, za sada je potvrđeno 18 likova. Među novima su debitanti Claudio i Katarina, dok će se među povratnicima naći: Kazuya, Heihachi, King, Paul, Bryan, Leo, Hwoarang, Xiaoyu, Law, Steve, Lars, Asuka, Lili, Alisa, Dragunov i Feng. Još uvijek ništa od Yoshimitsua, ali vjerujemo da lista ipak nije konačna.

Komentari (4)

  • Megakmica

    03.10.2014 - 17:27

    I dalje mi je Tekken 5 najbolja igra u serijalu nakon Tekken 3.

    • CROguys

      @Megakmica, 03.10.2014 - 18:54

      Istina.

    • SNAKE990

      @Megakmica, 05.10.2014 - 21:37

      +1 Agree, također petica ima i najbolji uvodni intro i OST 🙂

  • T-ReXx

    04.10.2014 - 09:31

    Kad se sjetim Tekkena 1… Jučer sam ga igrao i puco od smijeha. xD Ali, T7 bi trebao biti super. Vidim da se legendarni Law vraća. WACAAA! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?