HCL.HR

Otkriveno je kada ćemo se boriti protiv kuge u Pathologicu 2

Stjepan Fikter 29.03.2019.   •   1 komentara


U petom mjesecu imat ćemo 12 dana za borbu protiv kuge gdje će svaka minuta biti važna, a neće se moći svi spasiti što uključuje i nas.

U moru survival igara, 23.05. na PC stiže nešto pomalo drugačije u obliku Pathologica 2. Oni koji se sjećaju njegovog prethodnika znaju o kakvom se zanimljivom naslovu radilo. Nažalost, po izlasku tehnička strana nije pratila svu raskoš gameplaya pa se nadamo kako se to neće dogoditi i s nastavkom.

Inače, Pathologic 2 je avantura preživljavanja u kojoj ćemo igrati u ulozi liječnika, a radnja se odvija u skrovitom ruralnom gradu gdje je izbila kuga. Osim te smrtnosne bolesti, morat će se paziti i na vlastito tijelo, ali i na druge ljude koji žive u neimenovanom gradu pa će ponekad biti bolje predati novčanik nego ulaziti u borbu.

Ono po čemu se igra još ističe, radnja će trajati 12 dana i neće biti vremena za gubljenje. Stoga, preživljavanje neće biti lagano jer će se morati žonglirati između istraživanja, skupljanja resursa, borbe protiv bolesti i odlučivanja tko će preživjeti, a tko neće. Vrijeme je faktor kojeg se ne može izbjeći što znači kako se neće moći sve spasiti.

Osim PC verzije, krajem godine planirana je i Xbox One verzija dok se o PlayStation 4 verziji još ništa ne zna. Dobra vijest stiže i za kolekcionare koji vole imati kutiju jer će se igra kasnije pojaviti i van digitalnog oblika, no kada točno još nije poznato.

Komentari (1)

  • Le_gen_da

    29.03.2019 - 10:14

    Ako bude ista shema kao prvi sta si napisao onda ce igra biti odlicna sigurno, jer jedinica je bila stvarno zanimljiva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?