HCL.HR

Ovaj mod za Stardew Valley omogućava vam uzgajanje kanabisa

Pero Mlinar 12.07.2018.   •   1 komentara


Došlo je vrijeme da ponovno izvadite onaj CD Dubioze Kolektiv, jer je stigao mod za Stardew Valley koji vam dopušta uzgoj trave.

Aspiranti po pitanju uzgoja najpopularnije ilegalne substance napokon će dobiti priliku uživati u svijetu glamura uzgajača trave bez popratnih nedaća – prvenstveno policijskih službenika i njuškanja inspektora Rexa. Nakon što smo vam jučer predstavili prilično zanimljiv mod za Portal 2 – Destroyed Aperture, danas za vas imamo još jedan bombončić –  mod za Stardew Valley pod ipak nešto manje kriptičnim nazivom Cannabis Mod.

S njim ćete jasno zaigrati u ulozi budućeg tajkuna koji svoj profit ostvaruje uzgojem i prodajom trave, u narodu još znane kao vutra ili gandža. Ono što zvuči samo kao dobra šala, zapravo je više od toga. Osim što će vam dopustiti da isprobate kako je to raditi posao iz snova svakoga siromašnoga studenta, Smellyhippiejev mod će u igru dodati 40 novih predmeta, 6 novih vrsta za uzgajanje i 37 novih recepata za crafting.

Nakon što pribavite potrebne “recepte” od lokalnog ribiča Willyja, započet ćete s uzgojem svojega bilja. Pritom ćete birati kakvu travu želite, vrstu jointeva koja vas zanima, te ćete donijeti odluku želite li u svoj proizvod uključiti i duhan. Isto tako, morat ćete paziti je li bilje žensko ili muško kako biste znali hoće li imati pupoljke, jer ćete, na kraju procesa, spomenute pupoljke morati procesuirati.

Iako sve to skupa zvuči zabavno, prije nego što se zaletite skinuti mod – važno upozorenje: konzumacija trave u njemu nije dopuštena! Kao što vidite, ovo nije mod za zgubidane koji bi se izležavali po kauču, već je namijenjen isključivo ozbiljnim biznismenima koji lovu žele zaraditi na najefikasniji način.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • HCM2A

    12.07.2018 - 21:37

    Kanabis je biljka kao svaka ostala…to sto zivimo u LICEMJERNOM drustvu je druga stvar….očito mnogima ni 2 milijuna godina nije dovoljno za izlazak iz mentalne pećine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?