HCL.HR

Overwatch je opet popularan na Twitchu, ali na prisilan način

Zoran Žalac 28.04.2022.   •   6 komentara


Krenulo je prvo testiranje Overwatcha 2, a Blizzard je kroz Twitch dropove uspio zabilježiti najveću gledanost u povijesti samog serijala.

Prekjučer je krenulo zatvoreno beta testiranje Overwatcha 2, dostupno jedino na PC platformi. I ako je vjerovati statistici gledanosti na Twitchu, Overwatch je ponovno popularan, barem na jedan dan. Iz Blizzarda su se pohvalili kako su jučer imali 1,5 milijuna aktivnih gledatelja Overwatcha 2 na Twitchu, što je do sada najviši rezultat za ovaj Blizzardov serijal.

E sad, jesu li igrači zaista toliko zainteresirani? Moglo bi se reći da i jesu i nisu. Zainteresiranost za isprobavanjem Overwatcha 2 definitivno postoji, upitno je samo je li Overwatch 2 popularan za gledanje. Naime, dobar dio publike zasigurno je gledao igru na Twitchu iz razloga što se gledanjem iste ukupno četiri sata dobivao pristup beta verziji.

Naravno, za dio ovakvog rezultata zaslužni su i sami streameri. Neki od najpopularnijih streamera nisu već godinama igrali Overwatch te je njihovo isprobavanje Overwatcha 2 privuklo publiku koja ih redovito prati, a nije nužno zainteresirana za samu igru.

Označeno sa: , , ,

Komentari (6)

  • DjokaBA

    28.04.2022 - 15:23

    Probace se danas. 😀

  • Rvatina22

    28.04.2022 - 18:15

    Mislim da je glupa odluka bila napraviti overwatch 2.Nastavak na igru koja je primarno online. Samo će podijeliti svoju publiku. Zamislite da izađe cs:go 2, rocket league 2, fortnite 2… Čista glupost

    • Sinek

      @Rvatina22, 28.04.2022 - 19:08

      predebilno, znaci doslovno update, sad sam pogledao par videa, igraju se isti modovi, isti heroji, iste mape, isti ui.. ne kuzim, cemu? shvatio bih da je sadrzaj igre u potpunosti izmijenjen, novi set mapa, heroja, ili barem drasticne prerade heroja… mislim da to igra uopce ne treba ali ako ides prodavati nastavak za novih 60 eura onda ili to ili gtfo

    • jastreb

      @Sinek, 29.04.2022 - 11:29

      Nije istina, bit će novih modova. U beti se može probati mode Push. Osim toga bit će i dosta PVE sadržaja, a netko je spominjao i single player kampanje.

    • Demon90

      @Rvatina22, 28.04.2022 - 22:07

      100%. Vecina ih se ako nista odlucuje na sezone a ne #2

    • DjokaBA

      @Rvatina22, 29.04.2022 - 08:55

      Overwatch 2 je sto se tice online igranja samo update. Donece promene, ali besplatne. Ono sto ce se placati je single player komponenta. Tako da online nema deljenja, sve ostaje isto samo sa ovim update-om.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?