HCL.HR

Pagan Online hrpom gameplay poboljšanja najavljuje izlazak iz Early Accessa

Hrvoje Smoljić 28.07.2019.   •   2 komentara


Pagan Online uskoro napušta Early Access i dobiva čitavu hrpu poboljšanja koja će ga učiniti još većom i nadajmo se zabavnijom igrom.

Prije nekih mjesec dana smo imali prilike zaigrati Pagan Online. Tada smo bili puni pozitivnih dojmova, a sada kada igra napušta Early Access ćemo saznati je li dostigla svoj puni potencijal. Sudeći po svim poboljšanjima koje Mad Head Games sprema za punu verziju igre – odgovor je “da”.

Za one koji ne znaju, Pagan Online je akcijski RPG naslov koji je najbolje opisati kao miks Diabla i Warframea. Dovršena igra dolazi s punom kampanjom s novim levelima, misijama i boss protivnicima. Proizvođač je na sveopće zahtijevanje zajednice čak uvrstio i novi sistem kontrole likova. Sada će igrači, u skladu s drugim velikanima žanra, za kretanje osim WASD tipki, moći koristiti i klikanje mišem.

Stižu i dva nova lika, poboljšani sustav loota, više oružja, magija i značajna količina endgame aktivnosti. Veseli i što proizvođač planira dugoročno podržavati igru pa tu svakako nije kraj priljevu novog sadržaja. Igra izlazi 27.08., a za puni i detaljni popis promjena povirite igrinu Steam stranicu.

Komentari (2)

  • Sinek

    29.07.2019 - 01:16

    ako je mix diabla I warframea onda nije bas neki rpg

    • dzele

      @Sinek, 29.07.2019 - 09:27

      kakvu li ti onda imaš definiciju što je to RPG??!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?