HCL.HR

Otkriveno je kad gradimo zabavne parkove u Park Beyond

Stjepan Fikter 24.03.2023.   •   1 komentara


Uklanjanjem gravitacije Park Beyond će nam omogućiti kreiranje ludih vožnja, kao i brigu o financijskoj strani naše parka koja počinje u šestom mjesecu.

Prošle godine cijene masti za podmazivanje rollercoastera otišle su u nebo pa je igra Park Beyond bila odgođena za 2023. godinu. Sad kad su se cijene normalizirale, Park Beyond je uz novi trailer dobio i datum izlaska.

Ljubitelji planiranja, gradnje i vođenja zabavnih parkova morat će se strpjeti do 16. 6. kad igra dolazi na PC, PlayStation 5 te Xbox Series platforme.

Ono po čemu će se Park Beyond isticati jest izostanak gravitacije, što omogućuje dizajniranje super ludih vožnji koje se ne baziraju na fizici. Rollercoaster koji ispaljuje vlak iz topa? Nema problema i to je moguće.

Uz sandbox način igranja u kojemu je fokus na kreativnom građenju, bit će dostupna i kampanja. Tamo će se osim kreativnosti, morati pokazati i poslovne vještine vođenja parka uz pomoć različitih tablica jer je cilj posrnulu tvrtku dići na noge.

Osim datuma izlaska, prikazana su i dva tematska DLC paketa – Pacman i zombiji. Isto tako, tko želi probati igru ranije može se prijaviti za beta test koji će trajati od 9. do 19. 5.

Komentari (1)

  • Darac83

    24.03.2023 - 15:23

    Prva rečenica me toliko zaintrigirala da sam proveo pola sata čitajući o održavanju rollercoastera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?