HCL.HR

Patkice stižu u World of Warships

Zoran Žalac 23.03.2023.   •   5 komentara


World of Warships dobit će privremeni mod Trouble in the Hot Tub koji tematski ima veze s ratovanjem na vodi, ali ne baš puno s vojnim brodovima.

Prilično sam siguran da je u tijeku neka podla zavjera da patkice preuzmu svijet gaminga. Nakon Placid Plastic Duck Simulatora sad će gumene patkice postati ratoborne u igri World of Warships, gdje će dobiti svoj privremeni mod.

Trouble in the Hot Tub je šaljivi mod za prvi april, koji će Domination tip mečeva pretvoriti u bitke u kadi. Ekipa iz Wargaminga dobrano je promislila o ovome pa će se mod s patkicama igrati znatno drugačije od ostatka igre.

U prvom redu patkice će se moći odbijati od površine te jedna od drugu, što klasična plovila baš i ne mogu. Ključno će biti izbjegavanje mina koje ostaju plutati na vodi i predstavljaju stvarnu prijetnju.

Usput rečeno – i Placid Plastic Duck Simulator dobit će World of Warships DLC, tako da suradnja bude uzajamna.

Srećom, update 12. 2 ne donosi samo patkice već i nove brodove o kojima više doznajte u sljedećem videu.

Komentari (5)

  • KARAI 2062

    23.03.2023 - 18:00

    Svašta li će zamislit.

  • Djelo_Jerboa

    23.03.2023 - 18:13

    Sve je to lijepo i krasno dok ne skužiš koliki je to p2w.

    • Pussybomber

      @Djelo_Jerboa, 23.03.2023 - 22:27

      Wargaming je pretjerao sa p2w, sa WoT ista stvar…Ako želiš pobijediti napuni samo gold ammo i tuci uz to moraš plaćati i premium da bi mogao igrati veće levele…

  • Djelo_Jerboa

    23.03.2023 - 23:41

    Čovječe, nedavno su dodali u igru tier 8 premium kineski tenk na RAKETNI POGON, bez i jednog weakspota. Zato sam napravio najbolji potez, obrisao sam igru.

    • Pussybomber

      @Djelo_Jerboa, 24.03.2023 - 18:12

      Igrao sam igru 9 puni godina i bila mi je najdraža i bio sam ljubičica ali brate mili postali su skupi kao Švicarska, bez premiuma ne možeš igrati ništa iznad sedmog tiera ili inače ides u minus sa novcima u igri… I onaj tko misli da je Diablo na mobitelu p2w neka proba WoT, ide rame uz rame sa Star Citizenu, samo što ti Wargaming polako crpi novac uz puno toga šta je u ponudi za kupiti sa pravim novcem (igranje igre iznad 8 tiera, tenkovi, skin, municija, lootbox, posada, posebna oprema koja ti da je 10% na sve, blagdanski bonusi, i naravno misije možeš kupiti ako ih na vrijeme ne riješiš ili nemaš dovoljno znanja) Treba napraviti svake godine nominacije za P2W igre, Wargaming bi često kupio nominacije 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?