HCL.HR

PC verzija Dark Soulsa 3 vrtit će se u glatkih 60 fps-a

Petra Rukav 13.03.2016.   •   1 komentara


Glasine o zaključavanju Dark Soulsa 3 na 30 fps-a razočarale su mnoge fanove, no ubrzo su naučili da su glasine upravo to – glasine.

dark-souls-32

Ovih su se dana PC igrači i ljubitelji Dark Souls serijala uvjerili u istinitost tvrdnje da se lažne informacije šire brzinom svjetlosti. Naime, priča je započela s prijetnjom da će treći nastavak u franšizi ostati zakinut po pitanju kvalitete slike i fluidnosti gameplaya zbog zaključavanja igre u 30fps-a.

Premda se franšiza maknula od takvih ograničenja s PC portom Dark Soulsa 2, to nije zaustavilo spekulacije da bi se nadolazeći nastavak mogao vratiti originalnom Dark Soulsu koji je bio zaključan na 30 sličica u sekundi u PC izdanju, sve dok nije razvijen mod koji je riješio taj “mali” problem.

Ove glasine, koje su navodno potekle iz službenih izvora, ubrzo je opovrgnuo igrin izdavač Bandai Namco te se putem službenog Twitter profila izjasnio da će PC igrači slobodno uživati u 60 fps-a koje im Dark Souls 3 nudi na launchu.

Ako ste zaboravili, Dark Souls 3 izlazi sljedeći mjesec za PC, Xbox One te PlayStation 4.

Komentari (1)

  • Syto

    13.03.2016 - 20:53

    Iskreno jedva čekam da ižađe taj nastavak,već sam prednaručio igru.
    I ako netko ne zna fizičko izdanje igre je čak jeftinije od kupovine preko steama.
    Npr u našim shopovima se cijena krece za pc po 359-390kuna dok je na steamu 60euro.Tako da možete uštedijeti do 100kuna čak.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?